Pripadam sa k iniciative Za resuscitaciu blahoslaveneho Birdzu a zakladam aj ja nieco Otazka je jasna, nepamtam si poslednu dobu, ze by tu nieco podobne bolo. Staci napisat odvetvie/sektor, kto chce moze aj firmu.
Aby som isiel vsetkym prikladom a pridal vludny komentar bez trollingu, tak zacnem....pracujem vo financiach pre prazsky Honeywell, ale dufam, ze tam dlho nepobudnem
Popri škole pracujem v
- gastre (podnik s vlastným craftovým pivovarom)
- oblasti technickej podpory
obe práce striedavo neznášam, väčšinou tú, v ktorej som v daný moment viac času
ani neviem oficiálnejšie je to asi podpora projekt manažmentu, k tomu aj editorské práce na web stránkach a chcú zo mňa asi vychovať takého menšieho projekt manažéra, ale neviem či sa im to podarí
som doktorandka, pred mesiacom som sa vykašľala na finančné služby, teraz som do júna frikčne nezamestnaná, s tým, že pripravujem rôzne publikácie, robím z domu väčšinou a od júna/septembra (neviem aký bude dátum) chcem ísť robiť asistentku na VŠ
Od maturitného ročníka až do novembra som pracoval ako grafik, editor a grafik prípravy tlače a asi od februára robím niečo ako sekretárku v jednom vydavateľstve a je to najlepšia práca ever.
Som v logistike. Pracujem ako
Manažér ľahkého nákladného vozidla.
Rozumej kuriér...
Ale v pohodke robota dobre platená, len mi už ide šoférovanie hore krkom...
A musela som veľa odvahy nabrať, aby som to sem napísala..nerada hovorím, kde pracujem, lebo sa za tú prácu hanbím. Neviem prečo. Sa cítim občas tak podradne...
@ceciak ty degeneroid, ak by som vďaka tebe a ten tvojej ludre o ňu neprišiel, tak tam ešte robím. Ale nemám len jednu prácu zlatíčko, takže sa upokoj a keď ma nepoznáš, tak na mňa nereaguj.
Ja momentálne pracujem ako Praktická sestra v Centre sociálnych služieb (a.k.a. domov dôchodcov). Aj keď mám tú prácu rada, plánujem ísť od budúceho roka pracovať do nemocnice, aby som získala viac praxe a dúfam, že sa mi podarí dostať sa na chirurgiu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
VS pedagogika, dufam, ze v tejto oblasti nikdy pracovat nebudem a rovnako nebudem mat aji deti
- gastre (podnik s vlastným craftovým pivovarom)
- oblasti technickej podpory
obe práce striedavo neznášam, väčšinou tú, v ktorej som v daný moment viac času
popri vo svojom volnom case (ak sa da,tak aj pracovnom ) pisem clanky o svojich cestach
Manažér ľahkého nákladného vozidla.
Rozumej kuriér...
Ale v pohodke robota dobre platená, len mi už ide šoférovanie hore krkom...
Ja robim v chovprodukte a ked mam nervy v prdeli si vzdy poviem co by ini bez takych ako sme my robili?!
@ceciak Fu. Prečo ste ho pripravili o prácu?
to je topkaaa som to aj ja chcela robiť, čo máš vyštudované? políciu, genetiku č niečo iné?