forenzná antropologička alebo tajná agentka, ale viem, že tou agentkou byť nemôžem, lebo tam musí byť človek na 100% zdravý a ja mám, že vraj nevyliečiteľný zápal močového mechúra ale tá forenzná antropologička to by išlo
v papiernictve budem robiť! a celé dni budem obklopená tými krásnymi perami, ceruzkami. farebnými zakladačmi a zošitami s princezničkami a škatuľkami a papierikmi. júúúúúj!
- snad uz od samotneho detstva sen robit automobilovy dizajn (karoseria/interiery) - toto sa mi urcite nesplni
- architekt - tak toto uz jedine ak by som siel po skonceni sucastneho studia na VS este na druhu (co sa mi nechce)
- podnikat v oblasti stravovania - vlastnit nejaku pivaren kde okrem rozsiahleho mnozstva ponukaneho capovaneho piva by sa muselo vynikajuco varit. tak toto sa mi snad niekedy splni a budem si moct v tom podniku aj sam varit a vymyslat nove jedla
- no a realita vyzera tak ze asi budem TZB projektant (to uz ale nebolo nikdy mojim snom )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
jednoznacne !
ale teraz vazne skor v google rovnako ako moj brat
1. Chcel by som mať vlastný rozbehnutý autobazár s youngtimermi .
2. Showroom Mercedes-Benz
3. Vlastniť rockový klub v nejakom väčšom meste
4. Vlastniť veľa nehnuteľností ktoré by som prenajímal , v tom prípade by som bol kontrolór stavu môjho účtu
hneď mi napadlo ....tiež dobrý job
už len poberať vysokú výplatu a budem šťastná.
- architekt - tak toto uz jedine ak by som siel po skonceni sucastneho studia na VS este na druhu (co sa mi nechce)
- podnikat v oblasti stravovania - vlastnit nejaku pivaren kde okrem rozsiahleho mnozstva ponukaneho capovaneho piva by sa muselo vynikajuco varit. tak toto sa mi snad niekedy splni a budem si moct v tom podniku aj sam varit a vymyslat nove jedla
- no a realita vyzera tak ze asi budem TZB projektant (to uz ale nebolo nikdy mojim snom )