Akú by ste mali reakciu keby sa k vám prihovoril cudzí človek, len tak v MHD alebo niekde na zastávke? Chcel sa napríklad s vami zoznámiť. Jednoducho k vám príde a povie vám že sa mu páčite. Teraz ale nemyslím tých starých úchylákov atď.
ak by bol s nejakou partiou, že si robia srandu ak by prišiel sám tak fakt neviem...každopádne by som zostala zaskočená, ale pokračovať by sa to nepokračovalo lebo som zadaná
A aký by to musel byť človek aby ste sa mu prihovory? A keď už sa chcem prihovoriť ako mam vedieť že či to nebudem taký blbec ako aversio? čo dal koment
Kedysi som čítal aký je rozdiel medzi slovenkou a francúzkou.Slovenke keď cudzí muž na ulici povie ,,ste krásna,, tak sa mu ujde výsmech prípadne vulgarizmy alebo len tupý ksicht ale francúzke keď cudzí muž na ulici povie ,,ste krásna,, tak sa naňho milo usmeje a poďakuje.Ale možno sa aj u nás nájdu výnimky.
Samozrejme by som sa poďakovala a povedala, že mi to lichotí (v prípade, že sa fakt bavíme o normálnych, slušných chalanoch), ale bohužiaľ/našťastie som šťastne zadaná
Záleží od toho, čo presne povie. Ak len začne konverzáciu, tak sa do nej rada nechám zatiahnuť, aj keď som z toho trochu mimo.
Ale v prípade, že by mi hneď začal hovoriť, ako sa mu páčim, asi by som bola v tom, že si zo mňa strieľa. (raz sa mi stalo, že ma na ulici zastavil chalan na bicykli a začal mi chváliť zadok... chvíľu som na neho nechápavo pozerala, mozog mi priam zamrzol, ani si nepamätám, či som mu na to povedala aspoň "ďakujem" a utekala som preč Nie som zvyknutá dostávať komplimenty...)
@gothicpoetic boze Zuza ty ked si mila a sofistikovana, tak si na zjedenie!
Btw ja som ten clovek, co sa casto prihovara ludom - reakcie su zvacsa pozitivne, lebo tak uz s tym mam nejake skusenosti
Konverzaciou malokedy nieco sledujem, zvacsa si ani nepytam kontakt, dokonca sa ani nepredstavujem, pokial nezacitim, ze ten clovek o to ma zaujem - len proste chcem s tym clovekom hodit rec. Obcas oslovim aj nejakeho tipka, co vyzera na moju krvnu skupinu, to obcas skonci aj na pive a tak..ale pomer voci zenam je asi 1:10 Neoslovujem ale zdute pipky (preafektovane drbnute reakcie), skupiny zien (ma samotneho sundaju dole aj ked nechcem), ani male pubertacky (nebavi ma hrat sa na pedofila, uz mam svoj vek), to nema vyznam...
Haluz je len to, ze ked dobre oslovis a potom instantne rozosmejes, zeny sa zvacsa velmi neochotne priznavaju, ze nejakeho priatela maju a velmi pozorne sleduju moju reakciu. Skor ho tak spomenu medzi recou po piatich minutach, alebo ho nespomenu vobec. Len na to netreba ist moc zhurta Dokonca sa mi uz viackrat stalo, ze som dostal cislo skor, ako som sa dozvedel, ze ma frajera
@aversio-vi prajem vela stastia v dalsom zivote, urcite si ho uzije Ty sa zoznamujes na pokeci, bro?
ak dievčaťu napr v mhd-čke neznámy muž povie páčite sa mi, holka síce bude polichotená (že sa niekomu páči, obzvlášť ak je ten dotičný atraktívny) no zároveň bude zaskočená a bude hladať najrýchlejšiu cestu úniku, to nehovorím o tom že zoznámiť sa sňou je v takom prípade nemožné...
P.S.: matka my raz rozprávala ako jej nejaký úchyl chcel bozkávať nohy v električke, normálne si tam lahol a chcel jej bozkať nohy, najlepšie na tom bolo že to nemyslel zo srandy...
Keď ma jeden chalan zastavil po vystúpení z električky, aby mi povedal, že som veľmi pekná a že sa mu páčim, tak som bola síce najprv v rozpakoch, ale usmiala som sa a poďakovala som A s jedným som si dobre pokecala a dokonca aj viackrát, lebo sme mali takmer rovnakú cestu autobusom za partnermi a občas sme sa stretli v buse. Takže ak je to normálny človek, tak viem aj pekne zareagovať a aj sa porozprávať. Ale ak ma začnú hneď niekam pozývať alebo sú vulgárni, neslušní, tak to teda nie, tým veru nič pekné nepoviem.
"Jednoducho k vám príde a povie vám že sa mu páčite": Tak toto sa mi este nestalo takze fakt neviem ako by som sa zachoval ale bolo by mi to divne. Ale keby vynechala (predpokladajme ze baba tu cast ze sa jej pacim tak by som si kludne pokecal. Ja som sa raz prihovoril v autobuse jednej babke ku ktorej som si prisadol a super sme sa porozpravali ja ked bola aspon o 50 rokov starsia.
Cez víkend sa mi to stalo na zastávke. Lenže potom som sa nevedela dotyčného zbaviť a bus mal polhodinové meškanie a on tiež cestoval do toho mesta, kde ja. Tak som musela počúvať hodinu o jeho živote a asi všetky jeho zážitky a tváriť sa milo. A keď som vystupovala, chcel odomňa číslo, lebo že sa so mnou dá super pokecať, pritom rozprával len on a ja som ho ani nevnímala. Ale tak mám zážitok
neviem fakt co by som robil to sa mi stalo raz v zivote mal som asi 16 a tak som sa hanbil jak pes ... aj teraz som hanblivy ale uz by som sa tak snad nezachoval no uz na to ani nebude moznost asi
Povedala by som, že je to milé, ďakujem, ale mám priateľa. Aj keby som ho nemala. Asi by som to ale nepovedala hneď, lebo by som to nevzala vážne a/alebo nevedela by som tak pohotovo zareagovať.
Ak si odmyslíme to s páčením sa, tak s @galinka -ou a ešte jedným párom sa nám takto raz prihovoril na ulici jeden chalan na ceste do múzea, pripojil sa k nám aj s kamošmi a bolo to úplne v pohode. Ale aj tak nemám pocit, že by som mala nadanie na to, aby som si sadla s kýmkoľvek, takže to nechám ako svetlú výnimku.
bolo to úplne večer, išli sme s maminou a jej kamoškou z PD. Ja som sedela sama, mamina za mnou, týpek vedľa cez uličkou, s nejakou babou, čo mu čítala nejaké veci ohľadom neviem čoho ktoré ho nezaujímali a on na celý autobus rozprával, ako zbožňuje cestovať autobusmi a ako by sa chcel vedieť prihovoriť osobám, ktoré sa mu v ňom páčia. A potom začal že Aha aký má to dievča milý úsmev, a bohvie, ako sa volá, a takto stála rozprával, potom sa ma spýtal, kam idem a keď som mu povedala zase začal rozprávať, aká bla bla som.
Nakoniec vystúpil, poklonil sa mi a povedal že je rád že spoznal môj úsmev
mamina stále sedela za mnou, ale to si vtedy nikto neuvedomil.
a bolo to úplne mega milé a tešila som sa z toho asi týždeň
raz som sedela na zastavke, prisli dvaja podivni mladi muzi, jeden z nich si hned z fleku ku mne prisadol a zacal mi davat komplimenty.. z prizvuku som zistila ze nie su divni, len taliani.. tak som podakovala, pokecala a sla domov..
ked je to ale podivin tak sa len podakujem a vopcham sluchatka do usi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
alebo ešte s kým sa stavila.
Ale v prípade, že by mi hneď začal hovoriť, ako sa mu páčim, asi by som bola v tom, že si zo mňa strieľa. (raz sa mi stalo, že ma na ulici zastavil chalan na bicykli a začal mi chváliť zadok... chvíľu som na neho nechápavo pozerala, mozog mi priam zamrzol, ani si nepamätám, či som mu na to povedala aspoň "ďakujem" a utekala som preč Nie som zvyknutá dostávať komplimenty...)
Btw ja som ten clovek, co sa casto prihovara ludom - reakcie su zvacsa pozitivne, lebo tak uz s tym mam nejake skusenosti
Konverzaciou malokedy nieco sledujem, zvacsa si ani nepytam kontakt, dokonca sa ani nepredstavujem, pokial nezacitim, ze ten clovek o to ma zaujem - len proste chcem s tym clovekom hodit rec. Obcas oslovim aj nejakeho tipka, co vyzera na moju krvnu skupinu, to obcas skonci aj na pive a tak..ale pomer voci zenam je asi 1:10 Neoslovujem ale zdute pipky (preafektovane drbnute reakcie), skupiny zien (ma samotneho sundaju dole aj ked nechcem), ani male pubertacky (nebavi ma hrat sa na pedofila, uz mam svoj vek), to nema vyznam...
Haluz je len to, ze ked dobre oslovis a potom instantne rozosmejes, zeny sa zvacsa velmi neochotne priznavaju, ze nejakeho priatela maju a velmi pozorne sleduju moju reakciu. Skor ho tak spomenu medzi recou po piatich minutach, alebo ho nespomenu vobec. Len na to netreba ist moc zhurta Dokonca sa mi uz viackrat stalo, ze som dostal cislo skor, ako som sa dozvedel, ze ma frajera
@aversio-vi prajem vela stastia v dalsom zivote, urcite si ho uzije Ty sa zoznamujes na pokeci, bro?
ak dievčaťu napr v mhd-čke neznámy muž povie páčite sa mi, holka síce bude polichotená (že sa niekomu páči, obzvlášť ak je ten dotičný atraktívny) no zároveň bude zaskočená a bude hladať najrýchlejšiu cestu úniku, to nehovorím o tom že zoznámiť sa sňou je v takom prípade nemožné...
P.S.: matka my raz rozprávala ako jej nejaký úchyl chcel bozkávať nohy v električke, normálne si tam lahol a chcel jej bozkať nohy, najlepšie na tom bolo že to nemyslel zo srandy...
Ak si odmyslíme to s páčením sa, tak s @galinka -ou a ešte jedným párom sa nám takto raz prihovoril na ulici jeden chalan na ceste do múzea, pripojil sa k nám aj s kamošmi a bolo to úplne v pohode. Ale aj tak nemám pocit, že by som mala nadanie na to, aby som si sadla s kýmkoľvek, takže to nechám ako svetlú výnimku.
bolo to úplne večer, išli sme s maminou a jej kamoškou z PD. Ja som sedela sama, mamina za mnou, týpek vedľa cez uličkou, s nejakou babou, čo mu čítala nejaké veci ohľadom neviem čoho ktoré ho nezaujímali a on na celý autobus rozprával, ako zbožňuje cestovať autobusmi a ako by sa chcel vedieť prihovoriť osobám, ktoré sa mu v ňom páčia. A potom začal že Aha aký má to dievča milý úsmev, a bohvie, ako sa volá, a takto stála rozprával, potom sa ma spýtal, kam idem a keď som mu povedala zase začal rozprávať, aká bla bla som.
Nakoniec vystúpil, poklonil sa mi a povedal že je rád že spoznal môj úsmev
mamina stále sedela za mnou, ale to si vtedy nikto neuvedomil.
a bolo to úplne mega milé a tešila som sa z toho asi týždeň
Nedávno na stanici, bola som trochu, echm, neskromne oblečená, a ako som vystúpila, cítila som niekoho za sebou, a zrazu že
,,Slečna, vy sa neopaľujete?"
,,...Nie."
,,Vás to nebaví, čo?"
,,No to teda nie."
,,Bledá ste."
,,..."
,,Ale aj tak vám to pristane."
,,Aha. Ďakujem."
Našťastie pochopil a išiel si po svojom :/
ked je to ale podivin tak sa len podakujem a vopcham sluchatka do usi..