@38Phinius asi som si teda pomýlil čiarku s jednotkou... čítať po niektorých doktoroch je umenie Ale takto mám veľkú výhodu, môžu mi dať hoci akú skupinu a moje telo to strávi nie?
no ja by som ani nevedela ale bola som v nemocnici a na izbe sme mali tie kartyco sa zapisuju vsetky mozn veci ta som sa kukla mam AB ale nebolo napisane ci pozitiv albo negativ
že vraj existovalo niečo ako vývoj krvných skupín...0 bola prvá, preto je najčastejšia a označuje sa tak kvôli nejakým chýbajúcim zložkám, ktoré ďalšie mutácie A a B už mali....a samozrejme AB je najvzácnejšia, lebo má vlastnosti oboch...teraz dúfam, že som to povedala dobre...inak vraj to súvisi so stravovaním, tuším nulky sú mäsožravce...
@ghalantas....ja by som si to pozrela v biole, ale tú som na protest dala do zberu tak si to pozriem na nete...a by ma zaujímalo,čo je pravdy na tom, že čo by mala aká skupina jesť....a som zistila,že neviem aká som skupina! bola som presvedčená,že B, ale mama tvrdí že AB!
@Saddath ouha Tak odporúčam, aby si si krvnú skupinu čo najskôr zistila . Napríklad, keď máš viac ako 18, tak darovaním krvi. A tam Ti krv ešte aj vyšetria, či si zdravá, takže budeš vedieť ak toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
komár komár tak si skús,ako chutí rh plus... (práve ma to napadlo
» www.ntssr.sk/nts/index.php?o...
» sk.wikipedia.org/wiki/Krv...
teda aspon skole nam to tak vysvetlili
@hajzelbaba našťastie, nie