moja moznost tam nie je - a sice kupujem si len to co sa mi paci a je mi jedno ci je to draha znacka alebo za par ojro zo sekáču. kým ma to nezaujme, nekupim
ja si dam jeden den tazke boty, ciernu minisuknu, cierny korzet, a druhy den si dam rifle a ruzovu mikinu.... neriesim, obleciem si to na co mam prave naladu
Mam rada sportovu eleganciu. Ziadne vytahane tricka, mikiny... Ale zas ani nic prehnane A v New Yorkeri sa mi dari najst take veci a su tam aj dobre ceny.
Dobre, sekáče mi trošku vadia, to bude vo mne vsugerované s tým smradom a uložením vecí.. Ale každopádne kupujem čo sa mi páči a to rôzne značky, štýly a druhy, nech to má fantáziu !
inac k tej sportovej elegancii : my mame na skole architekta konzutanta, ktory nosi echt sportovu eleganciu. minule si dal nohavice z obleku, poltopánky a sportovu mikinu a la Tuzex
V poslednnom čase som úplne tmavý,.čierne nohavice,ktoré som si musel sám prešiť,kombinujem to náhodným losom, s obľúbenými tričkami,The Who,The Godfather,polokošeľami,košeľami,na to zvyčajne ide tmavý pulóver (veľmi pekné slovo)..čierna akási mutant vetrovka,ktorá má vnutorne vrecko do ktorého si davam tajomstvá,tenisky sú asi jediná vec na ktoré dbám,kedže,..ich nosím celý rok,či je tornádo,záplavy a či apokalypsa. ..a nosím šál,taký sivočierny,... a bolí ma hlava.
Ja sa obliekam podla nalady Rada kombinujem neskobinovatelne. Moje farebne ciny s niecim elegantnejsim-kosielky,svetriky a tak. Milujem doplnky, detajl- to je moje Nemam rada New yorker je taky nudny, tuctovy....Dorothy Perkins a Zara su super a sekace, ale tie zahranicne...tam nejdete vesticku od Vivienne Westwood za par supov a zaklad vsetkeho je KABELKA velka,krasna,napadita
je mi to jedno...keď sa mi dačo zapáči, tak si to kúpi. Preferujem čiernu, zelenú a fialovú. Ale farby sú mi v podstate jedno a nekupujem si drahé veci, ak áno málokedy...a značkové tiež nie
ja si strašne rada dotvaram oblečenie,niekedy to vide inokedy nie ...ale zaleži to od toho ako sa v tom citim,a ja sa v tom citim stale skvele, kedže si to možem sama dotvorit
Kupujem to, čo vidím v obchode (ale nie v tých, čo sú tam vymenované)... Však ako inak, hádam si nemám veci šiť To by dopadlo
Ale mám svoj štýl. Keď vidím niečo zaujímavé v primeranej cene, tak si to väčšinou kúpim... Potom skôr ide o to, ako to skombinujem... Ale vyhýbam sa veciam, ktoré je potom vidieť na polke mesta (na každej druhej pipke)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
137 komentov
Viac sa ani nevyjadrím...
inak tak celkovo mi najviac vyhovuje Dorothy Perkins, ale tá u nás nemá otvorené obchody :/
Mam rada originalnost, rada si aj veci vyrabam (nejake tricka a tak)..farby... ani sekace mi nevedia..rada sa s tym hram (samozrejme zdravo )
A aj podla nalady. Inokedy hodim na seba prve co pride.
vec sa mi musí páčit a ak na nu mam, tak si ju kupim
Ale mám svoj štýl. Keď vidím niečo zaujímavé v primeranej cene, tak si to väčšinou kúpim... Potom skôr ide o to, ako to skombinujem... Ale vyhýbam sa veciam, ktoré je potom vidieť na polke mesta (na každej druhej pipke)...