...a čo keď polovica hudby ktorú počúvam je rozhodená asi po desiatich žánroch a u druhej polovice ani neviem a nechce sa mi špekulovať/zisťovať kam by asi tak patrila?
čo keď mi výroky typu "počúvam ten a ten žáner" prídu divne obmedzené, a ľudia ktorým na vyjadrenie svojho vkusu stačia mi prídu tiež nejak divne nepochopiteľne obmedzení?
nie som orientovaná na žiaden konkrétny žáner, dokonca ani na skupinu.. proste páči sa mi pesnička, tak ju počúvam dookola a je mi jedno či je to rock,pop,rap whatever -.-"
neviem čo mate proti ľudovkam rad bysom podotkol že ak z folkloru poznete tak moravanku a senzus, pripadne lučnicu, tak nemate pravo sa k folkore akokoľvek vyjadrovať, nakoľko z neho poznate barani chuj.
( ospravedlnujem saak, to vyznieva trochu agresivne, len ma nekonecneirituje posmech ktory prameni z neznalosti veci)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
čo keď mi výroky typu "počúvam ten a ten žáner" prídu divne obmedzené, a ľudia ktorým na vyjadrenie svojho vkusu stačia mi prídu tiež nejak divne nepochopiteľne obmedzení?
takže rock a metal by som nedal zvlášť..
lebo proste kde je punk..
( ospravedlnujem saak, to vyznieva trochu agresivne, len ma nekonecneirituje posmech ktory prameni z neznalosti veci)
niečo ako experimental folk rock metal indie ska jazz. existuje niečo také?