ze som mala tahak z literatury po pisomkou a kedze sedim v prvej lavici v strednom rade, tak tam profesorka stala a pozerala sa na ostatnych. ja som mala uz hotovo, len som cakala kym odide, aby som ho mohla strcit do peracnika. lenze ona s tou pisomkou pohla tak, ze z neho troska trcala. nastastie si to nevsimla a dala som ho rychlo prec....
ja som prilepila ťahák na stoličku predomnou sediaceho, no nakoniec si tam nesadol nikto. Prišla k nám riaditeľka na inšpekciu a práve si zobrala tú stoličku a sadla si úplne dozadu . Mala som smolu...
alebo som si myslela že som ho zabudla doma pričom som ho mala v škole a kamoška mi vraví: Ahá tu ti spadol ťahák na zem. A preste vtedy prišla vyučujúca do triedy
mal som to vsade , v tom priecinklu na pyliny z ceruzky , pod struhatkom , a ucitelka prisla ku mne a ze : jake pekne struhatko , ukaz . zobrala si ho a zacala si ho pozerat a nasledne nasla tahaky
raz som si napísala ťahák na malý papierik a pred hodinou som si ho zastrčila do rukáva..no a keď som ho potom potrebovala, tak som ho tam nemohla nájsť..polku písomky som strávila tým, že som ho lovila z toho rukáva..
raz som mal A5kový papier zastrčený v ponožke okolo nohy. To som sedel úplne vpredu. No a keď som odovzdal písomku, povedala že si mám ísť sadnúť dozadu. Tak som šiel a šušťala mi noha
ťahák mi nikdy nenašli, vždy som tam mal čo som potreboval ... najlepšie vytlačiť malým modrým písmom a založiť na bok alebo do zadu do tesco papierových vreckoviek nikto si to nevšimne
kokos, si to píšete na miniatúrne papieriky a potom s tým trapošíte píše sa písomka, u nás boli zákonite len A4 papiere na písomku, tak ja doma tiež na A4 napísala, normálnym písmom, podložila pod písomkový a len obťahovala písmenká ... a žiadne stresy s minipapierikmi, ktoré sú nápadnejšie jak ten ceľký
Ja som mal otvorenu knihu na lavici casto , vazne , skusal som psycho triky na nemcinarku.
Tvaril som sa suverenne , tak aby som jej nedal dovod na lpsi pohlad na mna , a ked ma prebehla ocami zazrela knihu tak si povedala ze NIEE to by nikto nespravil .
ťaháky po toľkých rokoch už viem dobre používať ale raz sa mi stalo že mi ho učiteľka zbadala pod rukou len ma chcela nachytať že mi ho zoberie ale tak som ho musela rýchlo ukryť a smerovala rýchlim tempom ku mne a tak som ho pokrčila a akože začala zívať a musela som si ho strčiť do úst a požuť toto je asi najvtipnejšia a najstupídnejšia príhoda
Mala som ťahák nalepený na tričku , ten mi našiel profesor tak som vytiahla ďalší z tašky a dala pod papier aj ten našiel vytiahla som tretí a dala do rukáva a keď aj ten našiel tak ma už vyhodil s triedy
spolužiak je legendou. písal písomku s tým, že ťahák mal medzi knihami v lavici. v tom ho oslovila učiteľka menom, on nahnevane vstal, hodil jej na stôl ťahák, písomku a odišiel. pritom ona od neho iba chcela, aby otvoril okno.
jasi pametam ze v 8 na chemii moja supr spolusediaca neviem preco bonzla chlaanou ze maju pod lavicou knihy.. ucitel prisiel zobral zosity 5 a jasne ze mili spoluziaci nechceli mat sami 5 tak amy sme sedeli nanich alesami zdáá zejasom ju stihla dako dat do lavice aleto neviem isto bozee.. ale stale m nachytavju skoro.. ked kuka po lavicu zohnuta.. takze tak ale moja spoulsediaca je EXPERT na tahaky bud si odofti do iphonu a potom mi radi alebo mato spendlikami na peracniku..
ja som jeden ťahák zjedol. lebo učiteľ si všimol, že niečo tam pozerám na malom papieriku a už som videl ako kráča ku mne tak som spravil menší pohyb rukou cez ústa a rýchlo som ho dal do úst a keďže pri mne dlhšie postál tak som ho musel aj prehltnúť, ťahák mi pomohol a v pohode sa ten kus papiera dal zjesť, takže no problem.
najstupídnejšia? pri najstupídnejšej veci čo sa mi stala s ťahákom nebola stupidita na mojej strane - písali sme na nemčine písomku zo slovíčok a ja som sa to dozvedel tesne pred hodinou, tak som len z pracáku (formátu A4) vytrhol stranu kde dané slovíčka boli a mali sme pri nich napísané preklady (Deutschmobil, pre tých čo vedia, dostávali sme prekladať si ich ako D.Ú., prípadne sme si ich prekladali na hodinách), zložil a dal do vrecka. Na hodine potom cez písomku vytiahol, rozložil a položil na koleno. Sedel som v prvej lavici v strednom rade a učiteľka si to nevšimla...
ešte nikdy mi učiteľ neanšiel ťahák pričom ho mám na každej písomke...ale raz som mal celú písomku napísanú a už som len sedel a zabudol som ťahák pod papierom..a jak idiot som zavolal učiteľa nech vezme písomku že už mám hotovú no a tri bodky
Dneska!!! (teda včera ) mali sme písomku z biológie.. spolužiak sedel za mnou s perfektne vypracovaným ťahákom. Malý, praktický na počítači vytlačený. Bol kvoli nemu taký namyslený že ho ani požičiať nechcel. Nakoniec celý vysmiaty, že písomku zvládol napísať pravdepodobne na jednotku, k nemu dojde profesorka a on jej s úsmevon na tváry k rukám zdvihne celú vypísanú A4. Čo asi zabudol pod písomkou? samozrejme jeho super ťahák.. a tak už sa neusmieval Zato profesorka aj s celou triedou sa išla popukať od smiechu
Raz mi učiteľka predložila už napísaný test s odpoveďami... som si to naštudovala (cca 15 minút) a poprosila o čistý test a ona mi to dala a ten popísaný si celá červená so sebou zobrala
raz som napísala písomku a myslela som si že som ju už odovzdala, tak som si začala listovať v zošite či som to dobre napísala, a prišla ku mne učiteľka že čo to má znamenať lebo ja som mala tú písomku ešte na lavici
nestalo sa to mne, ale mojej mame na jednej skuske. spravila si tahak, klasicku harmoniku a nalepila si ho pod suknu (kratku ovsem) no a samozrejme jej vypadol.. vsetko by bolo ok, keby to nemalo viac ako meterna dlzku a netahalo sa to za nou, ked isla tu pisomku odovzdat skusajuci ju este napomenul, aby si ten tahak skryla a tvaril sa, ze ho nevidel
ja som mala takú dinosaurovskú podložku...na nu som si doma napísala ťaháky.... a nikto nikdy nič nezistil. a inak som si ich nikdy netlačila na počítači,furt také mega nápadné..... a nikdy ma neodhalili
ale velakrát sa mi ťahák spotil...alebo som z neho ojedala.
Ja som raz mala ťahák schovaný v peračníku a profesor si prišiel požičať zelené pero.. ..alebo ešte na zakladke ked sme písali diktáty kt. boli v knihe no ja som si vždy doma prepísala diktát a na hodine som písala do starého zošita a potom vymenila.No raz si učitelka požičala zošit nech jej ukážem aký diktát sme písali naposledy..no a na všetko mi prišla..
Spolužiak bol expert na nechávanie ťahákov v písomke... Ale môjmu "švagrovi" prišla celkom ľahko učiteľka na to, že diktát opísal z knihy. Bol totižto dlhší asi o 4 vety oproti tomu, čo písali
napisala som si dlhy, uhladny tahak, naucila som sa na nom hladat vsetko (bol napisany na obruse) , ucitelka nam dala test ja som vsetko vedela aj bez tahaku, ale ked som jej odovzdavala test jeden saleny chalan, ktorý bol k nám delený lebo ich triedna bola na pohrebe vykríkol že mám ťahák a nato nasledovala 5, stalo sa to skoro presne pred rokom. Najhorší zážitok
ja si pamätám že som ťahák nechala zastrčený v písomke (to sme mali zošiť vtedy na písomku ) a potom som zbadala,že ho nemám a tak som došla za učiteľom že ho pekne prosím či by som nemohla si niečo skontrolovať a on teda že hej ale naposledy aa tak som si ho rýchlo vytiahla a tvárila sa že tam niečo dopisujem
No, to môj spolužiak raz spravil takú vec, že sme mali test na skupiny - A B a taktiež odpovede A B C.. a on debil bol A skupina, zatial čo spolusediaci B. Odpísal všetky odpovede správne. Ibaže otázky mal napísané na skupinu A, a odpovede B O.o
No tak s ťahákom ani nie, ale na matike sme vždy asi desaťkrát počítali stále tie isté príklady, ktoré sme potom mali aj na písomke, takže väčšina sa to naučila spamäti. Lenže raz učiteľka zmenila čísla ale spolužiak si to nevšimol a celú písomku, ktorú sa naučil naspamäť tam napísal.....
Kamaratovi sa stalo, ze od spoluziaka opisal komplet celu pisomku, a na zaver sa uz velmi ponahlal (kedze ucitel uz pomaly zbieral pisomky), tak opisal aj meno...
Ja som ťaháky nepoužíval, bavilo ma vždy ked som dostal napr. ze slovenčiny 5, hádať z učitelom. sa ma pýtal kam to chcem v živote dosiahnúť a ja že načo my je škola?Ved to my v lese nepomôže a on začal koktať a nakoniec povedal: A ked budeš dospelí kde budeš? Ja ze v lese a on nevedel čo má povedať len sa tak díval na mna
co sa tyka mna, tak ja som velmi netahakoval ale napriklad na praktickej maturite som pouzil svoje htc ako tahak, mal som leskle sako a htc medzi nohami a po siestich hodinach robenia protokolu mi bolo uz dost zle z tolkeho stresu a nevedel som, ako sa maju volat jednotlive grafy, tak som jednoducho roztiahol nohy, displej sa rozziaril este s odleskom mojho saka a ucitelia vedla mna len stali a pozerali s otvorenou hubou
sme mali pisat z ekologie a hodinu pred tym pisali Bčkari tak ona sa išla ku nim opytat na otazky potom sa vratila jak najvacsia vykricala na celu triedu ze :Aha mam od nich dva tahaky..." a profka uz sedela za katedrou... smiley:
Kamarat raz mal elegantny tahak mal skoro 8 stran latky z ktorej sme mali pisomkua ked ucitel povedal vytiahnite papiere tak on len polzil taky isty papier na tych 8 a celu hodinu si pretacal papiere
Dala som si ťahák do diery v rifliach a keď som sa postavila,že idem odovzdať písomku,tak som len cítila ako padá...našťastie sa mi zasekol naspodku riflí
ja som mala celú písomku na hodine otvorenú učebnicu a kľudne som si listovala, (Sedela som hneď pred katedrou, kde sedel učiteľ) ALe nevšimol si Hlavne že spolužiakovi zabavil taký mini ťaháčik
alebo na bio, učiteľka hovorí, že ideme písať, tak som si vytrhla zo zošita poznámky a pod nohy.. Pohoda, až kým si nevypýtala môj zošit, že aké chce dať otázky, a ja som už nevedela, čo mám robiť, lebo pred tým som jej ja ukazovala zošit a poznámky.. .Pýtala sa ma, kde to mám a ja že som si nechtiac to vytrhla, lebo som si myslela, že to je čistá strana... A sa potom pýtala, kde to je, a ja že v taške už.. A uverila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
-padol na zem
-mala som z neho iba polovičku a tie sme si so spolužiačkou potom vymenili a mali sme to isté
-dala som si ho medzi stehná, zabudla som že ho tam mám, postavila som sa a zas mi vypadol
-jeden robil spolužiak, každý sa spoliehal, a on ku každému napísal len po jednej vete aj to v nezmyselných skratkách
toť vše čo si pamätám ešte mám nejaké aj v poličke
mal som to vsade , v tom priecinklu na pyliny z ceruzky , pod struhatkom , a ucitelka prisla ku mne a ze : jake pekne struhatko , ukaz . zobrala si ho a zacala si ho pozerat a nasledne nasla tahaky
..čo je vlastne pozoruhodné !
Tvaril som sa suverenne , tak aby som jej nedal dovod na lpsi pohlad na mna , a ked ma prebehla ocami zazrela knihu tak si povedala ze NIEE to by nikto nespravil .
ale velakrát sa mi ťahák spotil...alebo som z neho ojedala.
Alebo ťahák celý čas mačkám v ruke tak, že potom sa z neho nič nedá prečítať, je to celé zgučené a rozmazané...
No, to môj spolužiak raz spravil takú vec, že sme mali test na skupiny - A B a taktiež odpovede A B C.. a on debil bol A skupina, zatial čo spolusediaci B. Odpísal všetky odpovede správne. Ibaže otázky mal napísané na skupinu A, a odpovede B O.o
Mimochodom, ja si ťaháky píšem na nechty.
co sa tyka mna, tak ja som velmi netahakoval ale napriklad na praktickej maturite som pouzil svoje htc ako tahak, mal som leskle sako a htc medzi nohami a po siestich hodinach robenia protokolu mi bolo uz dost zle z tolkeho stresu a nevedel som, ako sa maju volat jednotlive grafy, tak som jednoducho roztiahol nohy, displej sa rozziaril este s odleskom mojho saka a ucitelia vedla mna len stali a pozerali s otvorenou hubou
sme mali pisat z ekologie a hodinu pred tym pisali Bčkari tak ona sa išla ku nim opytat na otazky potom sa vratila jak najvacsia vykricala na celu triedu ze :Aha mam od nich dva tahaky..." a profka uz sedela za katedrou... smiley:
alebo na bio, učiteľka hovorí, že ideme písať, tak som si vytrhla zo zošita poznámky a pod nohy.. Pohoda, až kým si nevypýtala môj zošit, že aké chce dať otázky, a ja som už nevedela, čo mám robiť, lebo pred tým som jej ja ukazovala zošit a poznámky.. .Pýtala sa ma, kde to mám a ja že som si nechtiac to vytrhla, lebo som si myslela, že to je čistá strana... A sa potom pýtala, kde to je, a ja že v taške už.. A uverila