Raz príde deň, keď budeš ma lubiť, ja viem, že sa dočkám a ty povieš áno. Spravím ťa šťastnou to ti viem slubiť, ak dnes večer nie, tak prídem zas ráno... tak odpovedz prosím, buď nie, alebo áno
nepočul, veď až v apríli vychádza.a zatiaľ som ho nikde nevidel, že by bol na nete..ale som zvedavý, podľa singlov sa mi to ľúbi..mierny posun vpred.zachované prvky z predošlého a Oli začína aj spievať..čiže šmakota to bude podľa mňa.
@cabicabi hej hej to viem že v apríli, a v máji zas sú v BA (ale to predpokladám vieš) no ja som ho akurát našla a stiahla. a to čo počúvam od prvého singla je to veru šmak ako sa patrí, snáď je to najlepšie čo zatiaľ spravili. pokiaľ by si chcel tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
jediná zatiaľ čo mi dnes hrala
hralo to v jednom videu
akurát
nepočul, veď až v apríli vychádza.a zatiaľ som ho nikde nevidel, že by bol na nete..ale som zvedavý, podľa singlov sa mi to ľúbi..mierny posun vpred.zachované prvky z predošlého a Oli začína aj spievať..čiže šmakota to bude podľa mňa.
» www.realmofmetal.org/2013/02/bring-m...
táto a nikto to neocenil :/