tie rádiové omielačky ktoré sú spojené s detsvom nepočítam.... ako počítam...ale tieto tri sa mi spájajú z detstvom výnimočným spôsobom...a neksutočne dôležitou osobou v ňom
tiež free styler, atomic kitten, backstreetboys, spice girls, savage garden, celine dion, britney spears, chr. aguilera a všetky stare pesnicky,ktore sme si doma spievali do "mikrofonov" (umelohmotných koliek)
ine kafe - ružová záhrada...pamätám si že keĎ som bol prvák alebo druhák na základnej tak nám to učiteľka v škole stále púšťala zatiaľčo my sme pod učiteľským stolom hrali karty
Tie najotrepanejšie country skladby ktoré netuším že ako sa volajú ale vždy ked ich počujem tak si spomeniem na svoje detstvo pretože ked som bola malá tak sme tu každý rok mali konské preteky a celý deň nám to tu hralo. Škoda že už ich zrušili, mala som to rada. Všade samé kone , cudzí ľudia v country klobúkoch, stánky, no a tie kone... :/
@36 - inak pri Modern Talking ma premáha strašná nostalgia, ľutujem že som sa nenarodila skôr aby som mohla zažiť to obdobie, tie strelené účesy a hlavne tú hudbu ...
Seal -kiss from a rose , Chicago- hard to say i'm sorry,Ivan hlas-na kolena,Las ketchup -asereje,Shakira- whenever wherever,Bon Jovi,Aerosmith,Britney spears,Christina Aguilera,Backstreet Boys,Westlife, a ešte O-zone - dragostea din tei ale to som už bola trošku staršia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
spolu zo všetkými soundtrackmi z Dave Mirra Freestyle bmx ! to som hrával ako 6 , 7 , 8 ročný chlapec na ps 1
Ale inak sú to asi songy od Queen, nakoľko boli u nás doma (v neprítomnosti tatka, ktorých ich neznáša) neustále hrané
tie rádiové omielačky ktoré sú spojené s detsvom nepočítam.... ako počítam...ale tieto tri sa mi spájajú z detstvom výnimočným spôsobom...a neksutočne dôležitou osobou v ňom
DIS IS AJNE MELES,
DOJCLAND VELES.
a toto:
trošku ma desil ten klip
roky 92-98 produkovalo docela dobru hudbu,ktoru si pamatam..
a terajsia hudba,no pamatate si hit z minuleho roku? ani netusim a to mam pustene radio v kuse
(a hej, občas si to vypočujem aj teraz!
a potom nejaké staré odrhovačky, ktoré ani nepoznám podľa názvu, ale ak to započujem, tak nadšene konštatujem, že to poznám
Zahraničná:
toto som vedela naspamäť
super song
ale toto bola pecka najvačšá !
a
doteraz ju viem naspamäť
To sme sa vyliepali na strom a vykrikovali tie tri slová dokola až do zblbnutia.
ale tota prvá, budem rád ak niekto poradíte, hraje aj na začiatku pesničky
a tote stááále som počúval v rádiu keď som bol ešte v plienkach:
na-na-na
a na vó-u-vou-vóu
a pamatám si, že na to bol nejaký tanec či niečo také a že som to vedela
no a take co si vypocujem aj dnes ... neviem nenapada ma nic teraz
táááto!!
a samozrejme všetky od mišky paštékovej, martina madeja, petra nagya a detí..
To nám otec hrával na gitare , a ja z bratom sme pri tom okolo neho behali dookola