Podla toho aké to rande bolo. Keď sa mi zdá, že nejaké rande bolo o ničom tak tu pusu dám na líco, alebo vobec.
Keď to hodnotím ako velmi, velmi pozitívne tak naberiem odvahu a hodím tam poriadného francuzáka To som spravil naposledy a dopadlo to nadmieru dobre
myslím, že je to totálne individuálne... ale mám taký pocit, že chalan je "opatrný" pri babách, na ktorých mu naozaj záleží a na baby, ktoré berie "len tak" je rýchlejší.. načo otáľať
myslím, že na zvítanie a lúčenie stačí na líčko kedže to jj prvé randé .....a veľký romatik dá na ruku, tým dá najavo, že si ťa váži a zároveň po tebe ide
na pusu jemne jazykom to je ako?? ved ked len na pusu, tak to znamena ze usta neotvorim a to znamena, ze ten dotycny mi ma jazykom oblizovat pery?? divnee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Keď to hodnotím ako velmi, velmi pozitívne tak naberiem odvahu a hodím tam poriadného francuzáka To som spravil naposledy a dopadlo to nadmieru dobre