Zlatý retriever -takého mám,ale určite je krížený s labradorom,lebo oni mali na tom dvore všetko pokope...:/ ale aj tak ho strašne lúbim (keby len tak strašne moc neslintal)
a ešte Sibírsky husky a ešte mops...ono je to také tučné zlaté
ale páči sa mi aj husky, doberman (kedysi mala babka jedného a bol to nádherný pes, vôbec nebol agresívny) a weimarsky stavac.
a v podstate vsetky psy su krasne, len ja nemusim take tie kabelkove civavy, spice, pince ci ako sa to vola...proste male telo, velka hlava, este vacsie oci
no a ja by som neskutočne chcela Šeltiu! ♥♥♥ nádherný a šikovný pes.. hlavne na AGILITY.. a teraz mám kráľovského pudla.. tiež je skvelí ale keby som mohla mať ďalšieho psa, tak len a len šeltiu! =D
mne sa páčia všeobecne veľké, chlpaté psy, také hebedká, ku kt. keď sa pritúlim ani ma vidieť neni .. ale takého žiaľ asi nebudem, tak z tých čo máme asi najviac boxer, ale rada by som chcela keď tak aj kráľovského, ten je ešte váčší ako nemecký ňuf
Pacia sa mi vsetky polovnicke psy (najviac asi anglicky kokrspaniel), ale uplne najradsej zo vsetkych plemien mam rad Anglickych Mastifov a urcite by som raz takeho chcel mat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
» www.kenaifjords.sk/...
PS: Keby niekto chcel šteniatka tak viac info na tej stránke
Saarloosov vlčiak
bernský salašnícky
a zlatý retriever
ale asi radšej krátkosrstého
takého
a ešte Sibírsky husky a ešte mops...ono je to také tučné zlaté
ale páči sa mi aj husky, doberman (kedysi mala babka jedného a bol to nádherný pes, vôbec nebol agresívny) a weimarsky stavac.
a v podstate vsetky psy su krasne, len ja nemusim take tie kabelkove civavy, spice, pince ci ako sa to vola...proste male telo, velka hlava, este vacsie oci
alebo potom ešte zaltého retriever :
Ale v podstate sa mi páčia všetci psíkovia, psíkov milujem
alebo
...tak prečo sakra mám labradora a kóliu?!?
» www.cowboys.estranky.sk/fotoalbum/psy/p...
no a ja by som neskutočne chcela Šeltiu! ♥♥♥ nádherný a šikovný pes.. hlavne na AGILITY.. a teraz mám kráľovského pudla.. tiež je skvelí ale keby som mohla mať ďalšieho psa, tak len a len šeltiu! =D
a potom hrozne túžim po Welsh corgi pembroke, Francúzsky buldoček, Bullteriér či Nemecká doga, Československý vlčiak
AST American Staffordshire Terrier 4EVER
a este tentoo
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
» 3.bp.blogspot.com/_7DhrQ9wR5a4/SA...
ale aj tak najkrajší je ten náš kríženec
a ešte samozrejme poľovnícke psy
Šeltia - chcela by som
Border collie - chcela by som
hnedú border kóliu !! a vlastne BOC mám, len čierno-bielu
» www.birdz.sk/webka/jessiqa/f...
takého chcem:
a takého mám: