Mam rada rozpravky od pixaru na ktorych sa da dobre zasmiat ako napriklad doba ladova alebo madagaskar a zevraj aj Bolt (Blesk) je super ale toho som este nevidela
@krutafunenbracka aha tak nic ja som si vzdy myslela ze to aj od nich tak mam rada rozpravky od dreamworks ale aj pixar ma dobre len ma teraz nic nenapada
Shrek2...hlavne tu cast ked vypije shrek s oslikom ten carovny napoj zacne prsat a oslik krici: ,,ježišku nakřižku rozpouštím se!!" ...milujem ho napodobnovat
JUROSIK, Matko a Kubko, Smolkovia, Miazgovci, Arabela(neviem uz ako sa to volalo... bol tam aj Rumburak), Křeček v noční košili, Popolvar, Sol nad zlato(ta verzia s Janom Werichom slight_smile:, Mrazik
keď to si vy tu nikto nebudete pamätať (dúfam, že to nie je mojím vekou, ale vašou chabou pamäťou) ale Kozliatko Alenie chodilo ako večerníček, a bol to nenormálne super večerníček
Princezna-nevěsta, Nekonečný príbeh (iba prvý diel), Leví kráľ...(tak si uvedomujem, ako dávno som nič z toho nevidela).Zo slabomyseľných animákov víťazia Šmolkovia (mám veľkú slabosť pre Gargamela )-
Najobľúbenejšia je istotne Kráľ Drozdia brada, milujem tú rozprávku. Natáčalo sa v peknom prostredí, ktoré mi je veľmi blízke, dobre prepracované charaktery jednotlivých postáv a celkovo myšlienka toho príbehu je geniálna :p Videla som ju už veľakrát a ani jedenkrát z toho som to neoľutovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
potom A je to!, Bob a Bobek,...
takú tú klasiku.