ja som tiež pozerala Markízu, a musím povedať že som sa aj nasmiala.....a to sa mi počas minulých silvestrovských programoch nestávalo a ten Mareš nemal chybu
my sme pozerali československý silvester na jednotke, ale pred polnocou som skoro zaspala, miestami to bolo o ničom...a potom prci... markízu aj jojku budú isto opakovať, možno si to pozriem potom
Markíza síce bola miestami trápna, ale dalo sa na to aspoň dívať...pri STV som skoro spal....a JOJka....neviem, tam som sledoval len Panelák, ktorý bol trochu mimo, ale dal sa
najprv sme sa divali na STV....potom sme prepli na markizu, ktorej supersilvester ma velmi prekvapil...dobre sme sa pobavili..omnoho viac ako na STV...a to len vdaka Polnisovej, Pomajbovi, Danglovi a Sklárovi....ich humor mam velmi rada, takze o srandu a smiech do popuku bolo postarane.. ....jedina vec, ktora sa mi nepacila bol vyse 20 minutovy vystup vondrackovej...tu fakt nemusim
mno my sme pozerali najprv aj mudry schybi /tento rok mi to prislo take dake slabe ale co uz mno ../, potom obcas prepli na panelak a potom supersilvester...... celkom fajn ale nic moc inak ale pacilo sa mi ze v telke davali vcera aj dnes Asterix a Obelix sranda rozpravka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Potom ma už nezaujalo nič, iba po polnoci som pozerala Mafstory
a keď nemajú dôvod oslavovať, tak tiež nechápem, načo to pozerajú.
ešteže som bola 4 dni úplne mimo civilizácie. (čo mi pripomína, že by som si mala ísť prečítať nejaké správy )