kiss od nich milujem pesnicku i was made for loving you...ale v pohode je aj kabat, hlavne pesnicka pohoda ... pravdu povediac viac pesniciek od tychto skupin asi ani nepoznam a to co z duse nenavidim je metallica - nothing else matter
drbe? vieš koľko bolo takýchto ankiet??? a napadlo ťa, že tie veci sa k sebe vôbec nehodia, teda každá je z iného súdka... a nie najlepšia ale najoblúbenejšia, najlepšiu každý pozná:
z tych co si uviedol mozno tak KISS - I was made for loving you ...a ine.a FOo Fighters _ Best of you, Next year,atd
Ale moja NAJ NAJ NAJ kapela je NIGHTWISH - s TARJOU!!!! uplne best kapela ake kedy bola a bude si myslim ...ten jej hlas, a ta hudba, a ten text.... aaaaa....(ani s Anette nie su zli,ale Tarja...:-
no z týchto Kiss- I was made for lovin you, Deep purple - Sometimes i feel like screaming, Foo Fighters- Best of you, Pretender z Metallicy je toho ozaj viac, Stratovarius tiež...sa nedá povedať ktorá z tých kapiel je best
Marilyn Manson - dobrá hudba, predsa len som ho niekedy som Golden Age Of Grotesque dosť počúval, takže nemôžem povedať naňho krivého slova
Metallica - dá sa, ale môj vkus sa neobmedzuje na nadradenosť tejto skupiny nad ostatnými
Korn - OK
Deep Purple - neslucham
Kabát - totálne agro, shit
Kiss - neslucham
Rolling Stones - neslucham
Foo Fighters - jasná srdcovka
Stratovarius - nemám rád kapely takéhoto razenia
Z mojich obľúbených spomeniem Sepulturu, Megadeth, Slayer, Cannibal Corpse, Nile, Cradle Of Filth, Exodus, toto slucham najčastejšie
Manson nie je kapela... ale z tychto, co su tam napisani, Manson... jeho tvorba sa mi najviac paci z tych hore..aj ked aj Depp Purple su skveli... ale ani z daleko tam nie je ziadna moja oblubena kapela/ umelec... nevidim tam Placebo, Muse, Retrosic s Slobodku
prisámbohu,niekedy je škoda,že sa nedá označiť viac možností...nabudúce nech niekto spraví anketu,že aká hudba je najlepšia a všetky odpovede nech sú metal
vsetky mi nieco "hovoria" ale srdcovky,teda take co zboznujem a mam kompletnu diskografiu su :MM, Korn, Metallica
na com prave "ficim" sa meni podla nalady...pri pocitoch zamilovanosti vyhrava Metallica pri pocitoch nadrzanosti Korn, ked mam depresie pustim si MM a prejde to do stavu ako pri Korne
jednoducho ich milujem ,
od ostatnych interpretov poznam len par hitov, ale tychto mam dokonale napocuvanych
Mne sa najviac páči Guns N Roses a Velvet Revolver.
NEpohrdnem ani Metallicou. Avenged Sevenfold je ties dobrá hudba.
Ale aj taka Lapášanka je dost dobra.
noo z uvedenych mam najradsej metallicu..ale aj deep purple a rolling stones su dobre skupiny..no ale vcelku je to blba anketa..vsak nie kazdemu sa paci uvedenych 9 kapiel
@52 poviem ti dve veci, prestaň hrať na gitare, a začni počúvať HUDBU! vypočuj si nový album testamentu napr. zotiera to ded magnetik jak informatik semeno z paplona.
bullet for my valentine... myslim si ze su to novodoba metallica alebo iron maiden, proste buduce legendy... ale o tyzden to bude zase inak oblubena kapela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Ale moja NAJ NAJ NAJ kapela je NIGHTWISH - s TARJOU!!!! uplne best kapela ake kedy bola a bude si myslim ...ten jej hlas, a ta hudba, a ten text.... aaaaa....(ani s Anette nie su zli,ale Tarja...:-
a WITHIN TEMPTATION
SYSTEM OF A DOWN
Metallica - dá sa, ale môj vkus sa neobmedzuje na nadradenosť tejto skupiny nad ostatnými
Korn - OK
Deep Purple - neslucham
Kabát - totálne agro, shit
Kiss - neslucham
Rolling Stones - neslucham
Foo Fighters - jasná srdcovka
Stratovarius - nemám rád kapely takéhoto razenia
Z mojich obľúbených spomeniem Sepulturu, Megadeth, Slayer, Cannibal Corpse, Nile, Cradle Of Filth, Exodus, toto slucham najčastejšie
...a mnoho ďalších
Inak ostatné obľúbené kapely?...nechce sa mi ich vypisovať ...
na com prave "ficim" sa meni podla nalady...pri pocitoch zamilovanosti vyhrava Metallica pri pocitoch nadrzanosti Korn, ked mam depresie pustim si MM a prejde to do stavu ako pri Korne
jednoducho ich milujem ,
od ostatnych interpretov poznam len par hitov, ale tychto mam dokonale napocuvanych
NEpohrdnem ani Metallicou. Avenged Sevenfold je ties dobrá hudba.
Ale aj taka Lapášanka je dost dobra.