Napadla mi táto téma, keď som sa o tom rozprávala s kamarátkou a ja používam len Facebook a Birdz. Ona vymenovala asi 5 včetne Twitteru, Myspace, Google+. Takže na aké chodíte vy? A ak to nie je Pokec, FB a Birdz môžte aj napísať prečo.
@fairylady ja tam fungujem tak, ze prevazne reblogujem cudzie fotky. followujem blogy, ktore sa mi pacia a veci, ktore pridaju/rebloguju sa mi objavia na nastenke, takze ich mozem reblognut aj ja. ale daju sa tam kludne pisat aj textove clanky, pridavat videa, komunikovat s followermi (ale len takym blbym spravovym systemom) a tak niektori maju fotoblogy, ini blogy s pribehmi, je to celkom rozmanite
som registrovaná na viacerých dokonca aj napríklad na pheed.com čo čakám kedy k nám dojde ešte len ale chodím len sem, Tumblr a zriedkavo FB, som tam len na odpísanie na správy keď ma niekto zháňal alebo keď sa chcem s niekým dohodnúť. Moji kamaráti väčšinou nevypisujú statusy a tie fanúšikovské stránky ma tiež nejak netankujú, na obrázky mám Tumblr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
tumblr ked je mi uz z birdzu zle a potrebujem si trochu uspokojit aj esteticke potreby
fb ked je mi uz zle zo vsetkeho a len pridem checknut, ake nove 2 prispevky mam na stene a ci nahodou nemam spravu
fb a birdz, pri obrovskej nude pokec s fotkou J.B., google plus ešte tak intenzívne nepoužívam, ale mám ho.
aj keď ma už aj birdz nudí!