proste by ma zaujímalo či u takýchto ľudí absentuje svedomie úplne alebo ho len dokážu potlačiť. čím si takýto čin ospravedlní a ako sa vlastne pozrie na seba do zrkadla??
dokázali by ste aj vy ísť za profitom aj takto "cez mŕtvoly"??
Nikto neujde poslednému súdu, plač a škrípanie zubou v zatratení bude každého čakať, kto takéto niečo dokáže spraviť človeku, ktorého stvoril Boh ..........filip
v prvom rade ries seba a nie cudzie hriechy. na kazdeho raz pride. to, ze vymyslas sutaz, kto by jej co najhorsie poprial z teba robi rovankeho hajzla ako je ona sama. neznizuj sa na jej uroven a nikdy nepraj zle ludom, aj keby to boli tie najvacsie spiny na svete!
@atropabelladona ja som v prvom rade riešil seba a nedokázal som si ani predstaviť že by som niečo podobné dokázal. o to ma to udivuje viac, že jedna su*a za pomoci úradov dokáže takto zničiť niekomu život. to že jej prajem všetko najhoršie síce pekné nie je, ale je to to čo si zaslúži.
to čo si zaslúžme určia činy ktoré konáme... takže sa necítim byť na jej úrovni
nuž, žijeme v právnom štáte kde sa trestajú chudáci čo ukradnú kukuricu/zemiaky od hladu, ale veľké do očí bijúce podvody/trestné činy sú prehliadané a všemožne ospravedlňované.. je to grc a treba tú kurvu dotĺcť, lebo nič iné tu nik neurobí. aspoň malá satisfakcia.. aj keď to nič nezmení..
bodaj by na ňu všetci na ulici, kade pôjde opovrhujúc pľuli.
Je mi hlavne na vracanie z týchto súdov slovenských, normálny sudcovia si akurát tak vyslúžia disciplinárne konanie a pozastavovanie funkcii. Môžem jebať. Odtiaľ to všetko hnije, keď právo slúži ich rodinkám a takým čo majú peniaze a nie ľuďom, ktorým bolo uškodené. Strážia si tam moc ako vrany a kurva kurvu kryje. Hniloba a humus naše súdnictvo. Skurvená grcka malomocného zvieraťa.
@pershing363 ved bežná realita chcieť zo všetkého dačo vytĺcť ale 85ročnú s mentálne postihnutou dcérou odrbať je ešte jeden level naviac...
@flyinbirdie 85ročnej dôchodkyni s mentálne postihnutou dcéru vlastniacou vceslu lukratívny byt sa ponkla opatrovníčka, ktorá ich následne so svoju dcérou pracujúcou na ružinovskom úrade o tento byt pripravili tak že dcéru zbavili svojprávnosti a tú preniesli na opatrovatelku. deložovali z bytu starú pani, vyhádzali jej majetok a byt už začali prerábať, pričim ešte ani ich nie je. obeť prišla o všetky svoje veci a ešte aj ju sa pokúšajú zbaviť svojprávnosti lebo má druhý lukratívny byt v starom meste...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
to čo si zaslúžme určia činy ktoré konáme... takže sa necítim byť na jej úrovni
bodaj by na ňu všetci na ulici, kade pôjde opovrhujúc pľuli.
@flyinbirdie 85ročnej dôchodkyni s mentálne postihnutou dcéru vlastniacou vceslu lukratívny byt sa ponkla opatrovníčka, ktorá ich následne so svoju dcérou pracujúcou na ružinovskom úrade o tento byt pripravili tak že dcéru zbavili svojprávnosti a tú preniesli na opatrovatelku. deložovali z bytu starú pani, vyhádzali jej majetok a byt už začali prerábať, pričim ešte ani ich nie je. obeť prišla o všetky svoje veci a ešte aj ju sa pokúšajú zbaviť svojprávnosti lebo má druhý lukratívny byt v starom meste...
A tá ku*va vydrbaná si zaslúži, aby ju každý, kto okolo nej pôjde kopol.
Ja by som tam normálne niekedy zabehol, zazvonil im tam, trochu sa porozprával ...
Ja opatrujem hocikedy starých ľudí, vypomáham v domovoch dôchodcov, ale toto dokáže len človek bez svedomia.