Twister ma nejako neoslovil, keď sa hral na dozvukoch, bolo to síce smiešne, ale fotka, kde spolužiaci twisterujú a ja v pozadí spím hovorila za všetko
@vsetkynikyobsadenedoboha to by si mal vidieť moju maminku... by si sa ustával smiechom...ona keď prehráva všetko trhá a rozčuluje sa že všetci podvádajú a tak... strášna sranda..alebo čierneho petra hrať s nou.... to je niečo..... @dee99 presne ja som to skúšala hrať na chate troška sa popíjalo to bolo teprv niečo..točila som farby a namiesto treba prava ruka zelena som povedala že modrá ruka červena , a takéto hlašky som dávala oni chudaci ledva stali a ja som sa tam rehotala asi 5minút na tom.....
My ako "herná rodina" máme odskúšaných už more hier...
A z nich také zábavnejšie - Bang!, Královské rošády, Citadela, Sabotér, Švábí šalát, Cluedo...
Ale keď sa nad tým zamyslím - Švábí šalát to jednoznačne vyhráva - sú to v podstate len karty, má to jednoduché pravidlá, ale ak táto hra nekončí záchvatmi smiechu, niekde musí byť chyba
Jedna vec je ale istá - pri správnych spoluhráčoch/protihráčoch aj obyčajné človeče môže byť zábavné a aj ten spomínaný Švábí šalát sa pri unudených a deprimovaných ľuďoch môže zmeniť na čisté utrpenie.
tu by sa dalo rozpravat dlho, aj ked najviac ma asi bavia LARPy, aj ked to nie je spolocenska hra ako taka... samozrejme aj tam sa daju vymyslat hocake veci, vratane rekvizit (karty, kracie plochy etc)
hravame obcas jednu hru v partii, ked sa velmi nudime postavite sa vsetci do kruhu a prekrizite si nohy. potom jeden zacne tak, ze jednou nohou sa dotkne nohy vedla stojaceho cloveka. ten sa zase musi dotknutou nohou dotknut dalsieho. kazdy sa stale dotyka rovnakeho a postupne to tak stale ide. stazena verzia je, ze nesmiete mat ruky na zemi, a to je uz iny brutal, ked to dobre zapletiete a hrozi velke nebezpecenstvo snury, je to proste brutal
za posl roky som sa toho už nahral a stale skušam nove, niektore nepoznam, ale zahram si všetko aj strategiu, a čo baví najviac ? alial párty, aktivity, čierny peter, UNO, žolík, sedma, ubongo, poker, Risk, blokus, "vláčiky" - Nemecko, scrabble, vlajky sveta, otazky a odpovede - Slovensko, Pandemic atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A ešte aj monopoly som mal rád do Silvestra 2008, keď sme to hrali asi 6 hodín vkuse a ešte nikto nevyhral. =D
alebo tiež aj
Hovno
Twister ma nejako neoslovil, keď sa hral na dozvukoch, bolo to síce smiešne, ale fotka, kde spolužiaci twisterujú a ja v pozadí spím hovorila za všetko
tak potom, Arkham Horror.
inak activity je super!
pri tom sa vyziapem a vyksichtím a nasmejem, milujem tú hru.
A z nich také zábavnejšie - Bang!, Královské rošády, Citadela, Sabotér, Švábí šalát, Cluedo...
Ale keď sa nad tým zamyslím - Švábí šalát to jednoznačne vyhráva - sú to v podstate len karty, má to jednoduché pravidlá, ale ak táto hra nekončí záchvatmi smiechu, niekde musí byť chyba
Jedna vec je ale istá - pri správnych spoluhráčoch/protihráčoch aj obyčajné človeče môže byť zábavné a aj ten spomínaný Švábí šalát sa pri unudených a deprimovaných ľuďoch môže zmeniť na čisté utrpenie.
len sa nemám s kým hrať
a mám rada aj Carcassonne a z kartových UNO
a moc rada by som si zahrala zive clovece
hravame obcas jednu hru v partii, ked sa velmi nudime postavite sa vsetci do kruhu a prekrizite si nohy. potom jeden zacne tak, ze jednou nohou sa dotkne nohy vedla stojaceho cloveka. ten sa zase musi dotknutou nohou dotknut dalsieho. kazdy sa stale dotyka rovnakeho a postupne to tak stale ide. stazena verzia je, ze nesmiete mat ruky na zemi, a to je uz iny brutal, ked to dobre zapletiete a hrozi velke nebezpecenstvo snury, je to proste brutal
A v detstve som milovala sochy sochy a kráľu, kráľu daj vojačka