@cicatrix á to je ten čo považujú za vulgárny som čítal (nechápem prečo) mne sa páči..i keď len teraz som si všimol že to vyzerá dosť tak..ako vo vojenskom tábore
nenájdem to teraz asi!!!!! ale dom, ktorý si jeden chlapík v lese vzybudoval... je prakticky v zemi... používal skoro len prírodné materiály... lebo si ho staval, vlastne preto lebo nemal na dom a nechcel si brať celoživotnú hypotéku naň ....a absolútne úžasne to vyzeralo aj z vnutra, aj z vonka, proste plnohodnotný dom!
a václavská katedrála naposledy .... všeobecne gotické stavby sú troška dosť fascinujúce....a zbožňujem lomený oblúk a chrliče...a aj fiálie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nas zburany obchodny dom, zrucnaina takmer 7 rocna.... fascinuje ma to
ked si preklikas ostatne diely tak uvidis vela takych a potom este vela vela dalsich mam samozrejme
» www.ceskatelevize.cz/porady/10317618...
alebo na tomto obrázku je ešte len vo výstavbe
čo sa týka pekných domov... páči sa mi napr. taká klasika Fallingwater od F. L. Wrighta...
@smartboy už je zasklený, takto už nevyzerá v tomto alebo v budúcom roku (nie som si istý) ho už majú otvoriť
Inak nevieš ako sa volá ten hotel? Nevie ma teraz napadnúť názov
a našiel som 2 fotky ktoré ma dosť zaujali
» t0.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
zrejme pre toto ho považujú za vulgárny
a aj toto je dobré (nevedel som že je to vo výstavbe tak dlho )
a václavská katedrála naposledy .... všeobecne gotické stavby sú troška dosť fascinujúce....a zbožňujem lomený oblúk a chrliče...a aj fiálie...
A momentálne ma "fascinuje" projekt rekonštrukcie Starého Mosta, nič odpudivejšie som dlho nevidela :/ .
ale inak Taj Mahal je pekná stavba