hmmmmmm radšej ich nechci mať to nie je jediný problém čo ma trápi je ich viac,ale toto fórum to nie je preto aby sa rozoberali moje problémy ale na diskutovanie
ty ma úplne ignoruješ....nelúbiš ma....sereš na mňa.....za čo ma tresceš?....toto si nezaslúžim....ty ma podvádzaš s tou babou(ktorú vidím asi 2x v živote)....ty furt len uprednostňuješ kamošov...neznášam ťa......prečo sa na mňa tak hnusne dívaš?.......kúp mi to-keď nie tak ma už v živote neuvidíš.....ty mi to nekúpiš lebo ma neľúbiš.....prečo si mi to kúpil v ružovom?...prečo si mi to kúpil? chceš si niečo vyžehliť?.....ty si zase niečo posral.........nemám na teba náladu.............choď si za mamičkou.........
@pubertslatinocelny áno je najväčšia......nechápem ako je to možné že dokáže byť tak schizoidná...na jednu stranu sa tvári že by ti dala aj modré z neba, objíma ťa, bozkáva, je zlatá a milá a zrazu akoby udrel blesk a je z nej mačkovitá šelma
@sunleaf to je naozaj veľmi zhustené aj keď robí a hovorí ozaj zlé veci aj tak je moja a lúbim ju, aj keď som si vedomý všetkých negatív, nedokážem sa jej vzdať a prestať ju zahŕňať láskou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Túžim mať tvoje problémy
toto ma vie doraziť.... ale aj tak ho milujem...
nemám rád tie jej výkyvy
@sunleaf to je naozaj veľmi zhustené aj keď robí a hovorí ozaj zlé veci aj tak je moja a lúbim ju, aj keď som si vedomý všetkých negatív, nedokážem sa jej vzdať a prestať ju zahŕňať láskou
alebo "som unevaný"
alebo "dnes večer varíš ty" - tú priam neznášam
alebo "pssst"- to keď ma upozorňuje, že rozprávam moc nahlas a aj sa potom vždy hanbím pred ostatnými za to...
a tak
nieje nic take co by som vyslovene neznasala(lebo to si vydiskutujeme hned) , ale nemam rada ked chce znova riesit nieco co uz bolo a je to uzavrete
a aby som konečen (aj keď neskoro) pridala niečo k téme: " ja neviem, mne je jedno"