Orechová štrúdľa a vôňa kakaa to bolo každú sobotu večer takto cez zimu. Som ešte pekne teplú jedol a bol som v siedmom nebi. A ešte vôňa hroznového muštu to bolo vždy na jeseň (naštastie ešte stále je). A vôňa vzduchu na Orave kde kúrili uhlím a chodili sme tam na pár dní cez zimu, tak ráno keď bol mráz tak ten vzduch mal takú špecifickú vôňu
čaj, vôňa perín, vôňa granulí pre králiky (keď som bola krpec, babka mala králiky a kŕmila som ich vždy) a vôňa fazuľovej polievky 8) - prvé ktoré mi napadnú
ja ani neviem, musím sa silno zamyslieť, vôňa borovice, ale tak to už som pri Vianočných vôňach ... tak potom asi detská krupica, tú sme ako decká mali skoro každý večer na večeru, detský púder, plienky , vôňa dymu, hnoja, čo je na dedine
ale taká poriadna, jak je vnútri v snehovom bunkri
a veľa ďalších určite, les, špekačky, hlina na záhrade smrad hovienok ktoré som občas nachádzala v piesku a nevedela čo to je
a všetkým deťom v škôlke smrdelo z úst, tak asi to a ešte tie škôlkové periny a umavárky
existuje pár vôní, ktoré keď cítim tak dostávam také flashbacky z detstva, ale žiaľbohu žiadne z nich neviem opísať. Viem, že jedna z nich je parfum mojej vychovávateľky z družiny, ktorá si ho vždy dala strašne veľa a doteraz ho raz za čas niekde zacítim a hneď viem, že ho poznám vďaka tej vychovávateľke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
kakaa
stáčaného medu a včelieho vosku
a pivnicová vôňa a vôňa garáže... často som tam chodievala...
krupicova kasa
ale taká poriadna, jak je vnútri v snehovom bunkri
a veľa ďalších určite, les, špekačky, hlina na záhrade smrad hovienok ktoré som občas nachádzala v piesku a nevedela čo to je
a všetkým deťom v škôlke smrdelo z úst, tak asi to a ešte tie škôlkové periny a umavárky
pokosená tráva, vôňa kávy, ale taká špecifická ako mali učiteľky v škôlke dedinská vôňa, vôňa psích granúl veľa toh je