@kubo1161 bola som 16 000. ale potom som si urobila navý účet a na starom som nehrala. Teraz hrám zase na tom starom, ale nikde nezískavam body (nechodím na také servery a ani nemám United), tak som 49 000.
Nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič nič
Diablo II. - to je taká klasika a po novom asi Team Fortress 2 (totiž začínam mať potrebu KUPIT si tu hru. Prvý krát čo mi vôbec napadlo vyhodiť peniaze za hru.) a Unreal je tiež fajn, aj keď už moc nehrávam.
Ja chcem hrať hry... ale na C.S sa neviem pripojiť na server, na Sims 2 mám zlý crack, warcrft mi nejde nainštalovať a na autá mám ovládanie... ...taže nič z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ps:nehrám hry a áno spamujem a aáno hrabe mi
Ja som dievča, ja nemusím
ale aj na pc a to dvojka
sims 3 so všetkým aj keď cestovnú horúčku radšej nevyužívam lebo je plná bugov... :/