dajme tomu keby mam vsetko ako mam mat, ale obsahova analyza (vobec neviem ako ju robit a ako na nu to co uz mam podla seba "zanalyzovane" prerobit) by nebola taka aka by mala byt uznali by mi pracu?aku zlu ste ju mali (a vedeli ste o tom) a uznali vam ju
Mne chcela oponentka dať fx za ňu keby aj dala ešte stále ju môžeš obhájiť hlavné je akú známku ti dá tvoj konzultant/asistent obsahovu stranku som mala hroznu teoreticku cast stasnu zamerala som sa na prakticku a na to ako to odprezentujem a na C som to dala, takze sa neboj ale dost zalezi na tom na akej si skole, aku mas temu, ake mas zlozenie ludi v komisii... a ako ta neznasaju ja som mala podmienecne vylucenie a stastie ze som to dala
tak ale keby je obsahovo zla len prakticka cast nemuselo by to byt az take zle ci?na UKF som...a citam o tom ako sa ma robit ale to mi len vyvolava v hlave dalsich 500 otazok na ktore neviem odpoved
dôležité je čo prezentuješ ja som robila prieskum tam to bolo "jednoduchsie" a konzultant ti nevie pomôcť? alebo niekto iny z katedry? u nas jednemu chalanovi dalsie dve asistentky pomahali ked mu hrozilo ze to neprejde..
mam robit analyzu posluchovych cviceni v ucebnici anglictiny...mam typologiu-ake cvicenia existuju a delenie to este v teoretickej casti,a v praktickej mam o ucebnici,spocitane kolko je tam cviceni dokopy,kolko ich je zamerane na to a na to,a robila som to tak ze som tam dala obrazok cvicenia (vsetky som ich odfotila) a k nemu som potom pisala ze je to taky a taky typ cvicenia napisala som preco a k comu je dobry...proste vobec ma nenapadlo ze analyza neni len tak a ze to ma nejaku teoriu a nejake zakonitosti...
ja planujem pri pisani diplomky poprosit o spolupracu viacerych vyucujucich, hlavne co sa tyka materialov a spracovania temy, samozrejme nie v takom rozsahu ako skolitelku, ale aj tak.
a ty namiesto toho aby si sa sla opytat ako to co najlepsie vylepsit a zvladnut tak sa pytas ako najviac to mozes dojebat aby si este presla?
este raz - WTF?
a k veci - pozistuj si ako sa analyza robi a prepis/poupravuj to - problem solved bez toho aby si sa bala ze neprejdes.
@1 proste lebo som taka ine vysvetlenie nemam. @1 0 to prave neviem..opisala som kraviny dala som autorov opisala cvicenia...vysledok je ze to neni dobre leboo obsahova analyza ma urcite kriteria a pravidla ktore treba dodrziavat...a neviem ktore z nich som dodorzala a ktore nie a tak... ale aj tak je to jedno lebo tu sa nikdy neriesi to na co sa clovek opyta ale to preco sa to vobec pyta
@potvorkape Určite zájdi za inými vyučujúcimi, ktorých sa téma tvojej bakalárky obsahovo dotýka a vedeli by sa ti kompetentne vyjadriť, čo by sa na tvojej práci dalo zmeniť/ vylepšiť tak, aby si obsahovú analýzu mala vypracovanú čo najlepšie.
@14 pisala som oponentke ako radil niekto vyssie a poslala ma kadelahsie s tym ze som to uz davno mala mat nastudovane...vsetky pokusy o riesenie zatial zlyhavaju idem skusit natrafit na nejakeho ochotneho zamestnanca...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ak sa budes spoliehat na to, ze to spravis zle a nejak ta nechaju prejst, tak sa potom nerozculuj, ak nenechaju
ja planujem pri pisani diplomky poprosit o spolupracu viacerych vyucujucich, hlavne co sa tyka materialov a spracovania temy, samozrejme nie v takom rozsahu ako skolitelku, ale aj tak.
a ty namiesto toho aby si sa sla opytat ako to co najlepsie vylepsit a zvladnut tak sa pytas ako najviac to mozes dojebat aby si este presla?
este raz - WTF?
a k veci - pozistuj si ako sa analyza robi a prepis/poupravuj to - problem solved bez toho aby si sa bala ze neprejdes.