Z tohto vyberu znaciek nic. Vacsina su to ludove znacky. A co sa tyka Audi tak je to dost mizerna technika. Keby som mal vybrat tak Mercedes-Benz triedy C, BMW radu 3.
co zanmena najlepsia? najspolahlivejsia? najbezpecnejsia?
Urcite japoncov... teda toyota,alebo mazda ale to tam nemas.
Volvo je z toho tvojho vyberu najbezpecnejsie a najspolahlivejsie,este by som sa priklonil k subaru.
Urcite nie francuzov,su nespolahlivy...
ja by som dal ford mustang, ale to nieje pre rodinu ked tak, tak njaky ceckovy mercedes alebo trojkovy bavorak, popripade neviem po co letia X3 tak mozno to...este taky Lancer by bol v pohode...
osobne preferujem Skodu, kedze tu aj mam, ale ak by som mal k dispozicii hen ten balik, tak by som to drbol do BMW, kedze to je moj sen ale ak by sa islo uvazovat rozumne, tak vziat auto povedzme cez milion a zvysok si ulozit na pripadne opravy, ak by bol potrebny auto servis a tak
@keco - na opravy a servis hovoríš? to zo skúsenosti čo?
tiež som za BMW, prípadne ešte lepšie, mercedes... ale keď sa chceme pohybovať v reálnych rozmeroch, tak potom Škoda Fabia... najlepšie tá nová a combi. a mohla by byť modrá a je to dokonalé auto
osobne si myslim ze taka napr SKODA OCTAVIA Laurin and Clement vybava poskytne ovela vacsie pohodlie za lepsiu cenu ako nejake VOLVO...tie ich interiery su povacsinou pekne otrasne ..a na to kolko stoja onicom prevedenie...proste skoda s laurine and clement trhla ine znacky o dost...napr Superb v tejto vybave , cierna metaliza , pekne kola , folie ..a ovela krajsie pohodlnejsie auto ...len skoda ze do superbov prvej generacie nedavali aj nejake sportovejsie motory napr tu 2,8 V6 keby osadili len turbom alebo bi-turbom hned by to bolo o inom aj v tejto stranke hoci napr ta 2,5TDI V6 ide dobre
@14 pozri si bazare,su plne tychto aut, dobru toyotu corrolu je takmer nemozne zohant.
Tie auta sa rychlo opotrebuju,maju problemy s elektronikou... pozri si spokojnost zakaznikov so znackami.
Tu je dobry clanok: » www.etrend.sk/auto/auto-porad...
sakra precital som o jednu nulu menej
myslim ze by som bral Shelby Mustang GT 500...to by hadam vyslo do tej sumy
Ale pre skutocni pozitok z jazdy odporucam KTM X-BOW ktore ma 240koni a len 750Kg alebo K1 Attack ktore sa vyraba na slovensku a da sa snim uzit kopec srandy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Urcite japoncov... teda toyota,alebo mazda ale to tam nemas.
Volvo je z toho tvojho vyberu najbezpecnejsie a najspolahlivejsie,este by som sa priklonil k subaru.
Urcite nie francuzov,su nespolahlivy...
tiež som za BMW, prípadne ešte lepšie, mercedes... ale keď sa chceme pohybovať v reálnych rozmeroch, tak potom Škoda Fabia... najlepšie tá nová a combi. a mohla by byť modrá a je to dokonalé auto
A ja hovorim, co by som ja spravil, nie zo skusenosti
Tie auta sa rychlo opotrebuju,maju problemy s elektronikou... pozri si spokojnost zakaznikov so znackami.
Tu je dobry clanok: » www.etrend.sk/auto/auto-porad...
tu mas par tabuliek:
myslim ze by som bral Shelby Mustang GT 500...to by hadam vyslo do tej sumy
Ale pre skutocni pozitok z jazdy odporucam KTM X-BOW ktore ma 240koni a len 750Kg alebo K1 Attack ktore sa vyraba na slovensku a da sa snim uzit kopec srandy
Lada ma velkou hlavu?
bez rozmýšľania