neviem preco tu chyba fujisu siemens, ked cenovo a kvalitou vykonom je moj suveren na trhu otec mal aj HP par rokov dozadu a bol velmi drahy ale aj tak sa prehrieval- 3x mu zhorel HD...
ja mám s HPčkami len tie najlepšie skúsenosti... je to zatiaľ jediný notebook čo som mal v ruke, čo sa po 4 mesiacoch používania ani nespomalil oproti čistej inštalácií, a nezačal ani trošku blbnúť (narozdiel od Toshíb, DELLu a Sony VAIO)
aj moj HP sa prehrieva jak nejaky teploško ...; ( .. : disappointed: neviem čo s nim mam už robit.. inac začal s ami spravat ako normalny stolny pc.. nejde bez elektriny...
asusy su kvalitne a k toshibam..no hovori sa o nich ze su malo poruchove ale vsetko zavisi od modelu jaj mam toshibu mininotebook a ide ma porazit z tej klavesnice vecne nepise nejake pismenka a touchpad tiez blbne tak ze sa cloveku xce az plakat niekedy ale inak sa na nu nemozem stazovat...
ked kupujes nezalezi na znacke ale na modeloch a na tom ci maju alebo nemaju hlistu
Som priserne rada, ze niekto zalozil takuto diskusiu, planovala som to, ale akosi mi to nejde
Ktory z tychto dvoch by ste brali skor?
HP Pavilion dv5-1150 alebo Toshiba Satellite A300-20C?
Lebo sa rozhodujem medzi tymi dvoma a nedokazem si vybrat...
z hore uvedenych v ankede TOSHIBU a potom ASUS alebo tkae rovnasa.inak kebyze chcem kvalitu tak idem do DELL.tiez velmi dobre su drahsie Fujitsu siemens.
HP je hruza , sony ani nekomentujem , acer je srot spomedzi notasov , msi tiez ziadna slava aj ked ten ich ultra rychly so 17" lcd v cerveno ciernom prevedeni za cca 1100euro nieje spatny .a vyzera aj kvalitny.
@ whitelilit ta hlista dufam ze sa uz knej nevratis
ASUS dopohody znacka kvalitna a nie je ani tak dcenovo narocna oproti HPcka ktore akosi idu dolu vodou
ale dost vela zalezi od OS
Ja som spokojny s Toshibou. Jedina vec co ma sere je, ze mam trochu vysuchany ten strieborny plast pod klavesnicou (bohuzial som si kupil cierno strieborny nb), kde mam zapastie. Ale ked pracujem den noc a lavu ruku mam na klavesnici pravidelne, tak sa necudujem..
Inak z tych co su v ankete by som este uvazoval nad HP. Acer ma okrem na hovno servisu aj velku kazovost, a asus je sice vela muziky za malo penazi, ale moc tej znacke neverim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ked kupujes nezalezi na znacke ale na modeloch a na tom ci maju alebo nemaju hlistu
Ked nemas hlboko do vrecka tak DELL , ak kompromis tak HP
Ktory z tychto dvoch by ste brali skor?
HP Pavilion dv5-1150 alebo Toshiba Satellite A300-20C?
Lebo sa rozhodujem medzi tymi dvoma a nedokazem si vybrat...
HP je hruza , sony ani nekomentujem , acer je srot spomedzi notasov , msi tiez ziadna slava aj ked ten ich ultra rychly so 17" lcd v cerveno ciernom prevedeni za cca 1100euro nieje spatny .a vyzera aj kvalitny.
ASUS dopohody znacka kvalitna a nie je ani tak dcenovo narocna oproti HPcka ktore akosi idu dolu vodou
ale dost vela zalezi od OS
Inak z tych co su v ankete by som este uvazoval nad HP. Acer ma okrem na hovno servisu aj velku kazovost, a asus je sice vela muziky za malo penazi, ale moc tej znacke neverim..
ale neodporucam HP