Prosím Vás mohol by mi niekto povedať či sa robia na túto školu príjmačky alebo sa tam príjma na základe vysvedčení na strednej škole a maturitného vysvedčenia ??
..lebo každý hovorí niečo iné tak ja už neviem čo je pravda
Ak viem telocvik je na body a po sčítaní bodov aj z testov sa potom spraví scratch (testy, telocvik, vysvedčenia). Telocvik je taký pre priemerného športovca. Testy sú ťažké, celkovo sa tam dostať je ťažké lebo na 1 miesto pripadá 40 uchádzačov.
@m1rko no hej maturitne vysvedcenia a primaciu skuska z vedomostneho testu treba ale kde je uvedene ze je aj telesna skuska lebo na ich stranke nic take nie je
prijima sa jedine na zaklade znamosti !!! ked sa robili prijimacky je jedno ze spravis takmer na plny pocet prijimacky a znamky mas jednotky a nejaka dvojka, niee onii zoberu ludi s trojkami, ktori ani prijimacky poriadne nespravili (rodicia policajti)... vela stastia alebo skor ti poprajem vela znamosti u policajtov
no neviem, tento rok sa pár kamošiek pripravuje na príjimačky, či už testové alebo tie z telesnej a nemyslim, že by boli tak blbe zabijat čas pripravou, ak by prijimačky nemali byť.
Prijímacia skúška na bakalárske štúdium pozostáva z:
1. písomného vedomostného testu zahŕňajúceho poznatky z dejín, náuky o spoločnosti, základov filozofie, základov sociológie, základov psychológie, základov etiky, základov ekonómie, základov informatiky a všeobecného prehľadu (v rozsahu obsahu úplného stredného vzdelania),
2. súčasťou prijímacieho konania je aj bodové hodnotenie dosiahnutých výsledkov na maturitných skúškach.
Tento rok sa na akademii robia uplne normalne primacky...uplne suhlasim z nazormi co sa tyka prijmacieho konania je to tazke sa dostat na skolu ktora je najziadanejsia na slovensku a na jedno volne miesto sa hlasi najviac uchadzacov...ak clovek nema znamosti mal by racej ratat s inou vysokou skolou a co sa tyka minuleho roku ano ke pravda primacky sa nerobili a bola to super cesta ako sa na skolu dostat uplne spravodlivym sposobom ak teda mal clovek od zakladky az po maturitu same jednotky takze tak inak si myslim ze pomimule roky velmi mala snaca bola sa dostat...povedzme si ale celkom uprimne a otvorene ak sa aj clovek dostane a bude studovat tak po ukonceni studia aby sa aj niekde uplatnil je velmi narocne pokial nemas znameho ktory ta pretlaci alebo potiahne..takze dostat sa a vystudovat je len polovica uspechu..ja som teraz 2hak a mam kamaratov ktory koncia a nemaju to lahke...skola inak ako taka je super, clovek nema problem ked potrebuje nieco vybavit a taktiez ak ho zastavia za rychlost ...drzim setkym palce, a nakoniec este ked sa neurazite ktym primackam, ani samy jednotkar nema zarucene ze sa dostane ale samozrejme najdu sa aj vynimky ale tych je zanedbatelne mnozstv ...
Primacky niesu zo ziadnej telesnej preboha si zase neplette hrusky s jahodami je rozdiel stredna policajna skola a vysoka skola policajna tam niaky chlapec hore pise ze na jedno miesto 40 ludi ty si dost mimo chalan...ak chces byt policajt po 18tke tak si das ziadost na krajske riaditelstvo ak prejdes osobnym pohovorom a psychotestom ides robyt telesne previerky ak ich spravis tak ides na test zo slovenskeho jazyka..ak vo vsetkom prejdes tak studujes 8 mesiacov na strednej policajnej v pezinku ale v kosiciach...na akademiu policajneho zboru ktora je vysoka skola sa nerobia na primackach telesne previerky ani nic podobne iba test ... Tento rok je sanca sa dostat na skolu 1:15...nerobi sa ziadny pripravny kurz ani nic podobne su zverejnene okruhy otazok ktore niesu vypracovane..a este chcem dodat ze ak sa tie dievcata tak velmi pripravuju je to super ale takych je este aspon 1000 tento rok sa hlasi skoro 2000ludi DD len mne je strasne smiesne jak tu niektory pisu a vobec nerozumeju ocom trieskaju
@jojko01 Súhlasím s tebou v plnej miere. Máš jednu veľkú pravdu. Samozrejme, podľa mňa kto by nevyužil, keď má nejakú známosť sa tam dostať s nejakou istotou. Protekciu ako takú neuznávam pokiaľ ten človek nezvládne to, čo iní , mám na mysli len to, že pokiaľ sa tam človek nedostane náhodou a má znalosti tak je super mať niekoho pri sebe. Ak by mal niekto záujem o otázky na prijímacie skúšky,píšte na mail cukricek911@azet.sk. Otázky sú komplet vypracované, dám ich za 25 až 30 eur, posielam aj príklad, súčasťou sú aj psychotesty.
Chalan len tolko by som povedal ktvojej velkorysej ponuke otazky ktore ponukas viem ze mas zo stranky policajnaakademia.estranky, chcem len povedat ze otazky mas sice rovnake ale moznosti z odpovedami mas len 3 alebo len vypracovane, vypracovane to nemas s odporucanej literatury ale znetu resp ten co to vypracovaval. Setkym len chcem povedat nech nevyhadzaju zbytocne peniaze, a ak by mal niekto spravne otazky a presne take ake budu tak by to neponukal za niakych smiesnych 30eur a len pre zaujmavost tak otazka na primackach ma 5 az 6 moznosti na odpoved a sunrise 911 tebe sa cudujem ze sem das takyto prispevok, ako kebyze su to otazky naniaku socialnu pracu nepoviem ale clovek ktory ponuka zevraj spravne a kompletne otazky a zevraj za 30€ na najziadanejsiu skolu na slovensku je smiesny a clovek ktory to odteba kupy je 18rocny hlupacik ktory ma stresY z maturity a nechce sa mu podstuvo ucit na primacky. Ja som sa minuly rok nedostal tento rok som sa ucil cely rok a podstivo od rana do vecera a nepotreboval som tvoje vypracovane otazky a vpohode som sa dostal
presne tak, sunrise 911 je len dalsi chlapec ktory si kupil zo stranky www.policajnaakademia.estranky.sk AKOZE vypracovane otazky na primacky ktore su AKOZE spravne za 20 eur! otazky ponukaju ku kazdej otazke len 3 mozne odpovede a na primackach je ich 5 az 6 a plus nie ku vsetkemu su spravne odpovede nieco je len vypracovane znetu a nie z odporucanej literaturi a otazky ku ktorym su tie 3 moznosti su z primacich pohovorov z roku 2001 cize su 11rokov stare...ja som sa na primackach tento rok zucastnil kedze pred rokom ked brali podla priemeru ma nevzali, ucil som sa cely rok z odporucanej literatury a na ponuku ako henten sunrise 911 som narazil v decembri avsak dakujem bohu ze som sa nenehal zlanarit a ucil som sa sam z kniziek, totizto kazdy clovek co sa na primacky ucil ztych AKOZE spravnych otazok za 20 eur sa VZIVOTE na skolu dostat nemohol kedze tie AKOZE spravne odpovede boli zroku 2001, ta stranka je dne uz zablokovana kedze clovek ktory toto setko zacal robit ma ztoho dnes dost problemy...ale otom potom ...setkym chcem dat seba za priklad aj ked ma nevzali minuly rok dostal som sa tam sam , bez uplatkov, bez kontaktov a znamosti ako tu iny pisu ze inac sa tam nedostanes co je mozno pravda kedze na jedno volne miesto sa tam hlasi 22 ludi ale ak sa naucis za rok setko co treba tak nebudes jeden ztych co sa ucili za 20 eur a potom na primackach hovorili reci typu...toho cloveka co ma ojebal si najdem, alebo, preco som bol taky prijebany a nechal som sa takto oklamat...a podobne veci...ako som tak tou chodbou prechadzal este pred primackami som videl tieto 20 eurove odpovede u kazdeho 4 cloveka..a ked som ztych primaciek odchadzal a videl som tych ludi zase...tak ten pohlad stal zato...ja som si ich nekupil a ucil som sa sam dal som to na 3321bodov a z vlastnej hlavy...test som mal za cca 25 minut hotovy a aj ked seci si suskali ze aha tam je protekcny tak to nebola pravda a tu je podstata veci takyto ludia ktory hovoria a siria taketo nepravdy su ludia, co sa nic neucia resp.ucia sa max. 2 tyzdne a mysli sa ze sa natu skolu dostanu...ja som sa ucil cely rok cely rok, nechodil som von na diskoteky na zabavy prerusil som sport ktory hravam profesionalne a sedel som doma za knihami a myslim si, ze to stalo zato a tym zavistlyvim debilkom ked si teraz toto citaju odkazujem, nezufajte ja na vas nadavat nejdem ale racej sa ucte a ked ne tak chodte do pice a nezavidte! **
Musím súhlasiť s andym. Ja som tiež neverila, žeby som sa tam mohla dostať, že určite si to už minimálne polovica zaplatila,ale poctivo som sa pripravovala, aj keď iba asi mesiac. Ale vypracovala som si otázky čo boli zverejnené na stránke akadémie, naučila sa ich a test mi potom pripadal naozaj jednoduchý.
Ľudia ja som neponúkala nijaké hlúposti z nejakej web stránky, nerozumiem prečo to súdite, keď neviete, ponúkala som seriózne vypracované otázky na prijímačky. asi toľko som chcela
Na tvojim mieste sunrisko by som drzal hubu a nedaval sem taketo stupidne ponuky ak nechces mat zbytocne problemy...a dobre ti radim..ako si si mohol vsimnut tak era byvaleho rektora skoncila a snim aj cele podvodne otazky ktore su vypracovane aj tak na p*cu...a su uz davno nepouzitelne resp. Nikdy ani neboli..
Cudujem sa ti ale chapem ze si iba dalsi stupidny clovek co si chce zarobit ale ze mas takuto odvahu tak to sa ti cudujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ak viem telocvik je na body a po sčítaní bodov aj z testov sa potom spraví scratch (testy, telocvik, vysvedčenia). Telocvik je taký pre priemerného športovca. Testy sú ťažké, celkovo sa tam dostať je ťažké lebo na 1 miesto pripadá 40 uchádzačov.
(všetko mám od tatina opočúvané)
Kamos sa tam dostal bez znamosti. No najhorsia znamka aku za 8-rocne gymko dostal bola 2 zo slovenciny na maturitnom.
1. písomného vedomostného testu zahŕňajúceho poznatky z dejín, náuky o spoločnosti, základov filozofie, základov sociológie, základov psychológie, základov etiky, základov ekonómie, základov informatiky a všeobecného prehľadu (v rozsahu obsahu úplného stredného vzdelania),
2. súčasťou prijímacieho konania je aj bodové hodnotenie dosiahnutých výsledkov na maturitných skúškach.
good luck
Chalan len tolko by som povedal ktvojej velkorysej ponuke otazky ktore ponukas viem ze mas zo stranky policajnaakademia.estranky, chcem len povedat ze otazky mas sice rovnake ale moznosti z odpovedami mas len 3 alebo len vypracovane, vypracovane to nemas s odporucanej literatury ale znetu resp ten co to vypracovaval. Setkym len chcem povedat nech nevyhadzaju zbytocne peniaze, a ak by mal niekto spravne otazky a presne take ake budu tak by to neponukal za niakych smiesnych 30eur a len pre zaujmavost tak otazka na primackach ma 5 az 6 moznosti na odpoved a sunrise 911 tebe sa cudujem ze sem das takyto prispevok, ako kebyze su to otazky naniaku socialnu pracu nepoviem ale clovek ktory ponuka zevraj spravne a kompletne otazky a zevraj za 30€ na najziadanejsiu skolu na slovensku je smiesny a clovek ktory to odteba kupy je 18rocny hlupacik ktory ma stresY z maturity a nechce sa mu podstuvo ucit na primacky. Ja som sa minuly rok nedostal tento rok som sa ucil cely rok a podstivo od rana do vecera a nepotreboval som tvoje vypracovane otazky a vpohode som sa dostal
Cudujem sa ti ale chapem ze si iba dalsi stupidny clovek co si chce zarobit ale ze mas takuto odvahu tak to sa ti cudujem