Sevas,,
mam malicku otazku,, na ziskanie cim vacsieho poctu bodov na vedomostnom teste na AKP (pozor! nepiste bludy, tam sa nedostanes bez znamosti a pod, na to sa nepytam ) je potrebne sa ucit z odporucanej literatury, alebo len z tych otazok uverej
ja som sa učila z kupenych vypracovanych otazok... a uspela som celkom dobre.. a ak si podavaš prihlašku, tak ti potom pošlu aktualne otazky... mam pocit že za te roky sa te otazky nezmenili..
Ahoj, ja som robila prijímačky minulý rok, skúšky som spravila ale nevzali ma boli lepší. A ja som mala tiež tie otázky, ale nejak mi to nepomohlo, lebo tých 1000 rokov a mien je dosť ťažké si zapamätať a mýli sa ti to. Ale určite to bude plus keď si ich prečítaš, ja som na to moc času nemala. Jednu radu, ktorú ti môžem dať na skúšky je, že radšej vyber menej správnych odpovedí ako viac a zafarbi to čo ti príde správne ako prvé a už nešpekuluj. Akadémia PZ už není taká super ako si všetci myslia, väčšinou po skončení sú nezamestnaní. A ak ťa nevezmú po škole do PZ tak si môžeš pískať confused:ebo keď si na Akadémií to neznamená, že ťa automaticky vezmú do PZ. Musíš robiť skúšky a všetko ako ostatní žiadne výhody. Odporúčala by som ti dať aspoň navyše právo to má široký záber a väčšinou zoberú do PZ ich. Majú lepšie vedomosti.
no ja si zase teraz nemozem piskat, lebo to ze chcem ist na APZ som si namyslela nedavno, cize maturujem z uplne odlisnych predmetov. Snazim sa prejst si tie otazky, no najprv musim zmaturovat.
ked je ta skola taka zla a vsetci su nezamestnany tak potom naco si sa tam vobec hlasila a nesla si rovno na to pravo? si len dalsi dokaz toho, ze clovek ktory sa nedostane na akademiu tak pise nezmysli,! kto ti garantuje , ze ak skoncis pravo budes mat hned pracu? (pokial nemas znamost) ? Neviem podla coho sudis, ze robis vsetko ako ostatny a nemas ziadne vyhody nejsi na tej skole tak nepis bludy a hlavne prosim ta neargumentuj, ze ja tam poznam vela kamosov a kamosiek, co tam studuju a oni mi to povedali . Ano primacie pohovory su tazke a asi najtazsie ake som ja zazil, kedze som bol na primackach aj na pravo a mozem to porovnat na pravo ta vezmu dnes hocikam na sukromne bez problemov a z UK Komenskeho je dnes len liahen ked beru tolkych ludi 350-400 neviem, sem beru 50 na OOM, ktory je zameranim policajny smer tak ked si to tak porovnam...neviem neviem asi ta skola v niecom bude dobra ja tam studujem a nemozem jedno zle slovo povedat...vedel som, co idem studovat a viem aj to za kolko a kde budem pracovat ked ju skoncim. Ten, co sa dopredu podcenuje a mysli si, ze ho nezamestnaju a nevezmu tak nech nestuduje Na zaver ti mozem povedat, ze vystudovat APZ, dostat sa na nu a zamestnat sa v PZ je mozne aj bez znamosti a konexii, sice este nepracujem ale som priklad a dokaz toho, ze sa to da, len treba chciet a robit maximum preto, co chces
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ked je ta skola taka zla a vsetci su nezamestnany tak potom naco si sa tam vobec hlasila a nesla si rovno na to pravo? si len dalsi dokaz toho, ze clovek ktory sa nedostane na akademiu tak pise nezmysli,! kto ti garantuje , ze ak skoncis pravo budes mat hned pracu? (pokial nemas znamost) ? Neviem podla coho sudis, ze robis vsetko ako ostatny a nemas ziadne vyhody nejsi na tej skole tak nepis bludy a hlavne prosim ta neargumentuj, ze ja tam poznam vela kamosov a kamosiek, co tam studuju a oni mi to povedali . Ano primacie pohovory su tazke a asi najtazsie ake som ja zazil, kedze som bol na primackach aj na pravo a mozem to porovnat na pravo ta vezmu dnes hocikam na sukromne bez problemov a z UK Komenskeho je dnes len liahen ked beru tolkych ludi 350-400 neviem, sem beru 50 na OOM, ktory je zameranim policajny smer tak ked si to tak porovnam...neviem neviem asi ta skola v niecom bude dobra ja tam studujem a nemozem jedno zle slovo povedat...vedel som, co idem studovat a viem aj to za kolko a kde budem pracovat ked ju skoncim. Ten, co sa dopredu podcenuje a mysli si, ze ho nezamestnaju a nevezmu tak nech nestuduje Na zaver ti mozem povedat, ze vystudovat APZ, dostat sa na nu a zamestnat sa v PZ je mozne aj bez znamosti a konexii, sice este nepracujem ale som priklad a dokaz toho, ze sa to da, len treba chciet a robit maximum preto, co chces