Ak bola nejaká akcia v O2 ako napr MMS zadara v decembri alebo sms zadara na ich výročie alebo vôbec to volanie po 3. minúte zdarma. Fungovalo vám to vôbec ?
S tým že ste to mali aktivované a mali ste kredit.
co sa tyka sms/mms zadarmo..vsetko mi islo..dokonca som ich dostal zadarmo aj v den v mojich menin/narodenin (upozornili ma na to smskou)
co sa tyka volani po 3 minute zdarma...to funguje len na O2 fer (co predpokladam asi mas)...s tym som nikdy nemal problem..mne to spravidla vzdy padlo nieco okolo 59 minuty...tak to ale ma byt...
a s tym dobijanim kreditu kedy dostanes dvojnasobok dobitej sumy...s tym som tiez nemal problem
MMS mi dali voľné od decembra do februára, a hej, všetko mi išlo, len raz mi tie smsky v decembri začali nabiehať na spotrebu, tak som im zavolala, prišiel mi dobropis. Tak to robím tak, že keď si niečo aktivujem, tak im aj zavolám či sa mi to naozaj zaaktivovalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
co sa tyka volani po 3 minute zdarma...to funguje len na O2 fer (co predpokladam asi mas)...s tym som nikdy nemal problem..mne to spravidla vzdy padlo nieco okolo 59 minuty...tak to ale ma byt...
a s tym dobijanim kreditu kedy dostanes dvojnasobok dobitej sumy...s tym som tiez nemal problem
po 3 minute problem nemavam, aj ekd moc na o2 nevolavam..
a s tymto dvojnasobnym dobijanim kreditu..to prvykrat počujem
@horsiq pokial viem malo by to fungovat len ked si posielas kredit odtialto: » www.o2.sk/moje-o2/dobijan...