Ahojte
Prosím, prosím, potrebujem poradiť. Už nejakú chvíľku sa venujem longboardu a myslím, že som dosiahla levelu, kedy by som to chcela zdokumentovávať. Otázka neznie, akú kameru (- tú som dostala k promócií – btw, jedná sa o Magicam S71 Touch CZ
K tej kamere: ODporučaš ju? Pretože ja mám zaujem o kupu nejakej, ale nechcem za GoPro vytrieskať 300+. » www.realshop.sk/category/ostatn... Tu som našiel aj značku nejaku že Rollei, rôzne modely a uchytenia tak ak by mal niekto skusenosť, dajte vedieť. Môj budget tak do 100€
@eminem97 Moju Magicamku silne odporúčam, je fakt super. Ale do tvojho budgetu sa bohužiaľ nezmestí.
Skús ale túto: » www.alza.sk/lamax-action-x7... - tá je fakt úplnou novinkou na trhu, kamarát si ju kúpil hneď, ako bola dostupná a už sa s ňou nejaký ten týždeň vytešuje a vraví, že za tie peniaze je to top.
@eminem97 Je to dlhodobá investícia, takže si to poriadne premysli. A neobmedz sa hlavne len na Gopro. Trh je oveľa širší. Môžem odporúčať najmä teda Magicam – pretože tú mám, no. A potom ešte tú Lamax.
Pozri si ich stránky, pozri videá atď. Pri Magicam kamerách je super, že rovno s kamerou dostaneš v základnom balení kopu vychytávok – držiaky a iné príslušenstvo. S tou Lamax je to tuším rovnako, čo kamarát vravel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale bude sa jednať o niečo takéto:
ja osobne by som kameru na dosku nedával, nemyslím si, že by z toho vznikli zaujímavé zábery... najviac súhlasím s @3
Každopádne, díky moc za názory!
Každopádne, díky moc za názory!
Skús ale túto: » www.alza.sk/lamax-action-x7... - tá je fakt úplnou novinkou na trhu, kamarát si ju kúpil hneď, ako bola dostupná a už sa s ňou nejaký ten týždeň vytešuje a vraví, že za tie peniaze je to top.
Pozri si ich stránky, pozri videá atď. Pri Magicam kamerách je super, že rovno s kamerou dostaneš v základnom balení kopu vychytávok – držiaky a iné príslušenstvo. S tou Lamax je to tuším rovnako, čo kamarát vravel.