a tak pre niekoho by možno aj to ferrari bolo reálne (nemyslím tým seba) a netuším aké auto by som si kúpila.. záleží koľko by som naň mala.. a ešte veľa vecí..
@Eraser a ked sa ti dojebe a budes mat vysolit tie prehnane sumy na ND si povieš "nikdy viac"
Také stých ludovejsích aut by som volil golfa alebo skoda fabia ?
Ani ten peugeot nieje zlá volba Teraz som vedel jedneho za 1000e vymenit zadný nárazdník prehlasit na slovenské znacky a paradne autičko .... škod aze ho za 2ni predali
@V3nty neboj, viem čo obnáša mať takého japonca ale i tak som presvedčený, že (ak kúpiš dobrý kus), tak to za to stojí... aspoň z hľadiska mojich priorít rozhodne
keby som mal 140 000 EUR na zvyš tak Mesrcedes SLS AMG
keďže ich nemám, tak reálnejší je nejaký chevroletík zo 69teho
ideálne Corvettu Chevy convertable
alebo Corvette Stingray tiež model "69
tieto krásky sa dajú s trochou šťastia zohnať za 20 000 doláčov, ak sú v lepšom stave, v horšom (a opravíte si ich sami) tak od 5 000, čiže na Eurá tak medzi 3.5 K do 16K eur... luxusné ceny.. lepšie než nejaký peugeot
Vždy som chcela niečo terénne ... Jeepa alebo Land Rover .... v čiernej ( tmavej farbe) ... nie veľmi elegantné ...skôr také dzivé, safari štýl .... krásne 4X4 .... áách, hodil by sa obrázok ( no neviem ho tu dať )
@Xhtml mne prídu zas tuctové tieto prefláknuté americké klasiky ktoré každý druhý tínedžer hádže ako svoje auto snov lebo to videl v 60 sekúnd alebo bohviekde
keď už americkú klasiku tak sa trošku poprehŕňam v tej histórii, napr: buick roadmaster, cadillack deVille, oldsmobile delta 88, atď...to sú autá pre fajnšmekrov
samozrejme na dennú prevádzku po zasolených deravých slovenských cestách by som volil niečo praktické s nízkou spotrebou..citroen saxo, peugeot 306-ka v nafte, možno staršieho civica...rozumné autá pre človeka čo nesere peniaze
no tak na zaciatok to bude asi felicia, radcej octavia ked sa podari a tak v buducnosti ked budem zarabat, tak Audi allroad quattro, alebo Landrover neaky...
BMW5; Eleonor ; Honda civic...ale v podstate hociaké dobre vyzerajúce a výkonné auto...napríklad aj s Takým Focusom by som bola spokojná to je super autíčk
kebyze som mal peniaze tak niejaku staru ameriku, alebo kvalitne volvo. Teraz by som zainvestoval do niecoho japonskeho...niejake suzuki, toyota, nemam presne vybrane,,,..ale doma mam renault thaliu pre zaciatocnika staci az az
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
alebo
a inač seat leon 2002
co tak nieco pekne?
Také stých ludovejsích aut by som volil golfa alebo skoda fabia ?
Ani ten peugeot nieje zlá volba Teraz som vedel jedneho za 1000e vymenit zadný nárazdník prehlasit na slovenské znacky a paradne autičko .... škod aze ho za 2ni predali
ak by som mala vela prachov na rozhadzovanie, tak by som si kupila taketo.. len pre radost
keďže ich nemám, tak reálnejší je nejaký chevroletík zo 69teho
ideálne Corvettu Chevy convertable
alebo Corvette Stingray tiež model "69
tieto krásky sa dajú s trochou šťastia zohnať za 20 000 doláčov, ak sú v lepšom stave, v horšom (a opravíte si ich sami) tak od 5 000, čiže na Eurá tak medzi 3.5 K do 16K eur... luxusné ceny.. lepšie než nejaký peugeot
Toto sú autá ku ktorým môžete mať citový vzťah!
» upload.wikimedia.org/wikipedia/commo... "s.jpg
nevravím, že je to nejaké úplne super maxi auto, ani nevravím, že by som ho chcel používať navždy, ale chcem aby toto bolo moje prvé auto
ale ja radsej mustanga nie noveho ani stareho taku klasiku medzi
ak vybrat nieco novsie tak bmw 120d
a ak vybrat nieco realne tak to bude asi tiez golf ale mozno 4 a nie 2 ako hangtime ale teraz je to 3
keď už americkú klasiku tak sa trošku poprehŕňam v tej histórii, napr: buick roadmaster, cadillack deVille, oldsmobile delta 88, atď...to sú autá pre fajnšmekrov
samozrejme na dennú prevádzku po zasolených deravých slovenských cestách by som volil niečo praktické s nízkou spotrebou..citroen saxo, peugeot 306-ka v nafte, možno staršieho civica...rozumné autá pre človeka čo nesere peniaze
@stodvacinkar otázka bola aké najradšej, nie aké musíš a ofc je to len otázka vkusu, niekto radšej niečo športové, iný zase pimpmobily
nissan pathfinder
@finwaell vďaka
trochu je to prehnane... ja si spravim krajsieho.. ale je to ona - IV seria je proste najkrajisa..
Za málo Pekné Ako stvorené na slovenské cesty
» www.netcarshow.com/bmw/2001-740il/...