keď som mala dva a pol roka, mamina po mne kričala, lebo som niečo vyviedla a vyzeralo to asi takto:
Mamina: "Natálka! Keď ma budeš stále zlostiť, kúpim si iné dievčatko"
Ja: "Nie, nekúpiš!" Urazene som sa jej otočila chrbtom...
Mamina: "Prečo nie? Kúpim a budem ma počúvať!"
Ja: "Nekúpiš, lebo keď som bola v tvojom brušku, poobzerala som sa a nikto iný tam nebol!"
To moju maminu odrovnalo a následne sa začala smiať...
pochopiteľne, že si to nepamätám, ale moja dokonalá rodina mi nezabudne (pri každej možnej príležitosti) pripomenúť moje "mudrovanie", ktoré trvá odmala....(
v detstve: mbud ticho maš pišuľu na čele a z toho sa spolužiačka urazila... alebo že nech ide ku kozmetičke si vytlačit tie dve vyražky na hrudniku, a iné ale celkovo sa rád hádam ale álokedy pri hádke niečo zabijem ale aspon si všetko vybojujem aler vela mimo hadok: hučiš jak skysnuté pivo a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
On: Ja som tiež plakal
Ja: Si sexy keď plačeš
On: Ty tiež xixixi
Pokračovalo sexom na uzmierenie.
kamarat na strednej raz zabil ze: Sere ti na maják?
to mi povedala sestra...
filip
Mamina: "Natálka! Keď ma budeš stále zlostiť, kúpim si iné dievčatko"
Ja: "Nie, nekúpiš!" Urazene som sa jej otočila chrbtom...
Mamina: "Prečo nie? Kúpim a budem ma počúvať!"
Ja: "Nekúpiš, lebo keď som bola v tvojom brušku, poobzerala som sa a nikto iný tam nebol!"
To moju maminu odrovnalo a následne sa začala smiať...
pochopiteľne, že si to nepamätám, ale moja dokonalá rodina mi nezabudne (pri každej možnej príležitosti) pripomenúť moje "mudrovanie", ktoré trvá odmala....(