Fyzika, matika, chémia, dejepis, anglina 2 a ostatné by mali byť 1 :/
Z fyzy mám priemer 1,375, z angliny 1,33 z dejepisu 1,4 z chémie 1,5 (známky mám 1,1,1,3-chýbalo mi pol boda do 2ky ) a z matiky 1,8 vďaka tomu, že ma raz vyvolal, keď som sa bola ospravedlniť, lebo som tam deň predtým nebola a brali nové učivo, dostala som 5ku, bez nej mám priemer 1.44. Skoro všetko mi pozaokrúhľovali nahor pretože odchádzam a chceli sa mi posledný raz pomstiť predovšetkým anglinárka, fyzikárka a matikár oni mi vždy prihoršovali či už pri odpovediach, písomkách alebo na konci roka.. Nasere
@tomas inac fakt ako, portal mas pekny ale v tomto ste ty aj tvoji admini uplni mamlasi, sem tam sa odhodlate nejake forum zmazat a vrchol adminstva co som videl bolo ked ste zmazali nejaku fotku a aj to musel byt na nej minimalne nejaky rozrezany kokot odfoteny
preco taky clovek jak tuto v tomto fore @kurvakurvina nedostane ban? o__O toto je akoze seriozny debilizmus aj z vasej strany, dostal vobec niekto niekedy na birdzi ban? inde proste hocijake 15rocne decko na svojom counter-strike fore alebo kde normalne rozdava bany a nenecha si tam robit bordel a srat na hlavu a tuto uplne rofl system....to akoze take daco jak ip ban a podobne je taky problem? a len nenapis ze sa tym nic nevyriesi dpc
@tomas tusim jediny krat co vam zacalo lepit bolo ked zajko30 zalozil forum ze hentoho typka uda za sirenie neonacizmu a neboli ste si isti do akej miery to mysli vazne ale inac to tu vypada jak forum bez admina -.-
Ja už vysvečko v ruke mám :/ a mám prvú štvorku v mojom živote aj to lebo ma moja lektorka nemá rada lebo som jej nechodila na hodiny, hlavne že som dva mesiace bola chorá :/ inak som vždy vyznamenaná :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
fyz - 3 alebo 4, uvidíme ako napíšem písomku
mat - 1
inf - 1
aj - 1
dej - 2 alebo 3, neviem čo mám z písomky
bio - asi 2
sj - 3
telesná - 3 alebo 4
neviem či máme ešte niečo..
hej?
hej?
hej?
hej?
hej?
si sa mal učiť ty retard ty gecošské decko ty fasz ty jebák ti pojebem psa
fakt ho to musime trpiet? co tak udelit vysostne prava na mazanie fejkov?
Z fyzy mám priemer 1,375, z angliny 1,33 z dejepisu 1,4 z chémie 1,5 (známky mám 1,1,1,3-chýbalo mi pol boda do 2ky ) a z matiky 1,8 vďaka tomu, že ma raz vyvolal, keď som sa bola ospravedlniť, lebo som tam deň predtým nebola a brali nové učivo, dostala som 5ku, bez nej mám priemer 1.44. Skoro všetko mi pozaokrúhľovali nahor pretože odchádzam a chceli sa mi posledný raz pomstiť predovšetkým anglinárka, fyzikárka a matikár oni mi vždy prihoršovali či už pri odpovediach, písomkách alebo na konci roka.. Nasere
chemia 3
slovina 2/3
dej 2
matika 2
anglina 2/3
inf 1
frj 2/3
bio 2
umenie a kultura 1
geo 2
nabozko 2
preco taky clovek jak tuto v tomto fore @kurvakurvina nedostane ban? o__O toto je akoze seriozny debilizmus aj z vasej strany, dostal vobec niekto niekedy na birdzi ban? inde proste hocijake 15rocne decko na svojom counter-strike fore alebo kde normalne rozdava bany a nenecha si tam robit bordel a srat na hlavu a tuto uplne rofl system....to akoze take daco jak ip ban a podobne je taky problem? a len nenapis ze sa tym nic nevyriesi dpc
biológia 3
dejepis 4
fyzika 4
geografia3
chémia 4
matematika 4 125/200
nemecký jazyk 3
slovenský jazyk a literatúra 3,7
Umenie a kultúra 3
Úvod do štúdia 1
Teelsna 1
Spravanie 1