hmmm ja som zvedavá aké dostanem nakoniec známky, už by mali byť zrejme uzavreté a to ja som celý tento mesiac v škole nebola takže sa nehám prekvapiť velká vačšina budú jednotky naisto
@baarculiq to je pičovina. Chceš povedať že pred písomkou sa do toho vobec nekukneš. To má iba dve možné vysvetlenia. Buď chodíš do pomocnej školy alebo ojebavaš
Heh a ja som už prvé vysvedčenie mala ...druhé mám v marci na konci a potom to posledné v júni je najdôležitejšie...
Takže toto som až tak neriešila hehe
@29 ♠@24 a ja neviem kto ešte. Ono aj dosť záleží od školy Nie je základná ako základná. Keď som prišiel na strednú, aj keď sme každý mali približne rovnaké známky vedomosti hovorili o niečom inom... Taký dejepis a literatúra - niektorý moji spolužiaci ktorý mali ešte lepšie známky než ja častokrát nevedeli (a nevedia) pre mna úplne triviálne a jednoduché veci...
@26 lebo tu je taký idiotský systém ...A tie tri vysvedčenia čo mám sa spriemerujú a na konci my z toho výjde známka Ale aj celkom príjemná zmena to bola
Najlepšie to majú urobené aj tak vo Francúzsku. Žiadne debilné známky. Stačí keď vieš tuším nejakých 60 percent učiva z každého predmetu a prejdeš To by mi strááááááááááááášne vyhovovalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Takže toto som až tak neriešila hehe
@34 co? to aj ja chceeeeeeeeeem