Keby som na to mal moc tak by som študentov v škole zbavil úplne svojprávnosti, študentov ktorý sa učia by som odmeňoval a tých ktorý sa neučia zavieral do väzenia, možno len to by bola jediná záchrana ako oživiť náš štát. Ale keďže na to nemám moc tak to zostane tak na hovno ako to je teraz a Slovensko pomaličky upadne do zabudnutia....
Vseobecne prava a povinnosti su v podstate primerane. Ale:
Psychicku sikanu by som klasifikoval ako trestny cin. (zo strany ucitela, ziaka kohokolvek na skole)
Ucitel by mal byt povazovany za verejneho cinitela lebo to co si vela krat ziaci k ucitelom dovolia tiez nema obdobu.
Prirodne vedy chemia, biologia, matematika a fyzika by mali byt volitelne, pricom vybrat by si student musel povinne 2 z nich. (to len pre stredne skoly )
Student, ktory preukaze, ze prijem jeho rodicov nepresahuje urcitu normu by mal mat zadarmo obedy. (pre zakladne skoly len , stredoskolak uz moze pracovat (podla zakona od 15 rokov)
Sexualna vychova od druheho stupna zakladnej skoly, povinna eticka vychova (pac na nabozenstve sa neuci moralka ale biblia) od prvej triedy zakladnej skoly.
Zrusit rodicovske prispevky ! - Nehoraznost ! Za co kua platime dane ?
A nakoniec by som este zjednotil klasifikacny system pre kazdy predmet rozny a pre kazdy predmet povinny na vsetkych skolach a nemenny,
hluzar@ celkom s tebou suhlasim ale pridal by som do toho ešte aj možnosť dobrovolneho chodenia do školy ved načo chodia do školy tí ktorí tam chodia len z povinnosti a neucia sa len pisu pisomky z tahakov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Psychicku sikanu by som klasifikoval ako trestny cin. (zo strany ucitela, ziaka kohokolvek na skole)
Ucitel by mal byt povazovany za verejneho cinitela lebo to co si vela krat ziaci k ucitelom dovolia tiez nema obdobu.
Prirodne vedy chemia, biologia, matematika a fyzika by mali byt volitelne, pricom vybrat by si student musel povinne 2 z nich. (to len pre stredne skoly )
Student, ktory preukaze, ze prijem jeho rodicov nepresahuje urcitu normu by mal mat zadarmo obedy. (pre zakladne skoly len , stredoskolak uz moze pracovat (podla zakona od 15 rokov)
Sexualna vychova od druheho stupna zakladnej skoly, povinna eticka vychova (pac na nabozenstve sa neuci moralka ale biblia) od prvej triedy zakladnej skoly.
Zrusit rodicovske prispevky ! - Nehoraznost ! Za co kua platime dane ?
A nakoniec by som este zjednotil klasifikacny system pre kazdy predmet rozny a pre kazdy predmet povinny na vsetkych skolach a nemenny,