také, že kam sa pohnem, tam ho vidím, nech spravím čokoľvek, on musí do toho nejako zasiahnuť, a celkovo neznášam, keď ma niekto obmedzuje a nadmieru otravuje
žiadna hygiena- keď sa o seba absolútne nestará, nadmerné pitie o drogách sa ani nezmieňujem, agresivita, sebectvo, a ešte ma napríklad úplne znechutí keď sa derie do dverí v buse bez ohľadu napríklad na nastupujúce mamičky s deťmi..
@4 ty si sa posral? počúvaj, ja som na základke šikanoval, šikanoval som dosť a keď sa niekto snažil brať niečo takéto s nadhľadom, tak to sme si ho potom vychutnali ešte viac! takže, radšej nemudruj...
uplne? ked kazdy den stoji pred zrkadlom, ked sa hra na neviem aku super-truper modelocku a pritom je to dieta, ked si dava do fotoalbumu take tie pozujuce fotky, odhaleny pupok, naspulene usta, vystrih, ked nepozna inu zabavu, ako DISKO, ked na to disko chodi 3 krat do tyzdna, ked je rozmaznana, arogantna, nadava ako stary pijan
@8 hej, tie 14 rocne dievcatka s vystrihmi a naspulenymi perami, ked som si to prve razy vsimla, nemohla som verit vlastnym ociam Ale tak uz si pomaly zvykam hmm
prílišné sebavedomie, opovrhovanie chalanmi akékokoľvek druhu, túžba byť zakaždým stredobodom pozornosti, prehnaný afekt, príliš hlasný smiech (predovšetkým vo verejných dopravných prostriedkoch)... a menoval by som donekonečna. negatíva sa mi hľadajú strašne ľahko
že: ,,Pozri na mňa, aký som sexy s brúseným sklíčkom v uchu, denkom na hlave a nohavicami o dve čísla väčšie...kvôli tebe pusa by som si kúpil aj o tri čísla väčšie, nemaj boja...pozri aký som in and now, ale pritom úplne underground...ja viem čo chceš, potrebuješ niekoho ako som ja...super imidžováka so svetovými názormi a vlasmi na géle.."
-takí ma fakt rajcujú (sarcasm and irony, my loves)
Úplne ma odradí chalan, ktorý sa ukáže doslova ako bezcharakterná sviňa.
Nemá vlastné názory, nevie čo povedať, okrem prihlúplych moderných fráz, ktoré tu už boli mnohé vymenované a neznášam, keď si myslí, že ten druhý nemá city, tak mu môže ubližovať.
ked az prilis nadavaju..ked je namysleny, dolezity, stale chce byt stredobodom pozornosti..mysli si, ze lepsieho jak on neni...a este kopec a kopec dalsich veci..
ked je holka namyslená a komentuje setko okolo seba aby ukazala jak setkych pozna a jak setko vie a ze ona je najlepsia aj ked to casto tak vobec neni a najhorsie ked sa holka chova hrubo (nadava, pluje na zem, ...)
@30 no ved jasne ze nie. Ja len, vazne som rozmyslala, ze z akeho dovodu to asi robia. Ale potom som si uvedomila, ze to bude iba asi taky zvlastny trend, alebo nieco podobne... Ja osobne som mala problem dat si sem vobec nejaku svoju fotku.
úplne ma dokáže odradiť správanie typu: Prosím? Ty sa so mnou rozprávaš? Veď vôbec na to nemáš!...toto som pár krát zažil a želám tým slečnám čo najkorejšie uzdravenie.A neznášam klamstvo,neúprimnosť, vyhýbavosť...prosto som vraj dospelý človek, tak nech so mnou jednajú na rovinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
# 10 nemamprachy
@4 ty si sa posral? počúvaj, ja som na základke šikanoval, šikanoval som dosť a keď sa niekto snažil brať niečo takéto s nadhľadom, tak to sme si ho potom vychutnali ešte viac! takže, radšej nemudruj...
-takí ma fakt rajcujú (sarcasm and irony, my loves)
Nemá vlastné názory, nevie čo povedať, okrem prihlúplych moderných fráz, ktoré tu už boli mnohé vymenované a neznášam, keď si myslí, že ten druhý nemá city, tak mu môže ubližovať.