Aké cigarety vám chutia? Proste všetky ktoré milujete,alebo ich nemôžete ani cítiť..
BTW. Nefajčiari nech nepičujú,pretože si my (fajčiari) uvedomujeme aké to má následky, a váš príspevok bude platný ako ked' do témy z linuxom napíšem aký je napiču..
najhoršie cigarety aké som kedy mala boli pašované malborky aj z ukrajiny a aj z egypta... ale tie z egypta dokonca za rybacinou smrdeli bol to proste humus...
a také kusovky čo raz mali... azbukou čosi napísané ale čítala som to ako "preboha" aj to tak vyzeralo
najhoršie aké som fajčil bili červené LM...hnus...absolútne mi to nechutilo....a najlepšie...Camel, červené Marlboro, Golden Gate...ale tie sú väčšinou na jedno kopyto...tabak Mac Baren je úplne iný level....najradšej mám šúľané cigarety a tento tabak do toho riadne orgazmus silný a zároveň jemný pričom všetky druhy (Cherry Choice, Original Choise, Grape Choise, Vanila Choice) chutia úžasne! odporúčam vyskúšať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
BTW. Nefajčiari nech nepičujú,pretože si my (fajčiari) uvedomujeme aké to má následky, a váš príspevok bude platný ako ked' do témy z linuxom napíšem aký je napiču..
ale ked nie je co tak fajcim barco, idealne su sulane
A neznášam Marlborky, Davidoff a všetky tie také mini cigarety ako Marlboro touch, rocketky a pod. ..
Už to neni to, čo bývalo...
ostatné v pohode, ale väčšinou fajčím marsky a marlborky
a také kusovky čo raz mali... azbukou čosi napísané ale čítala som to ako "preboha" aj to tak vyzeralo
a inak cigi všetky okrem RGD to ej hnus
a mentolové cigarety to tiež neznesiem
ale fakt že neznášam black devilky tie sede to je hnus a pall mallky