A... skoro som povedala, že z týchto ani jedno, ale to by sa na mňa @ladyofcarnage , @eleon , @popolcek a ktovie kto ešte škaredo pozerali... (ale ja som tým vážne chcela povedať len toľko, že potenciálnemu decku by som žiadne z toho nedala!
@57@drejka Nikoho som nevyháňal... no dobre, možno som niekedy niekoho vyháňal... ale isto nie teba! Ani priamo, ani medzi riadkami! Nevkladaj mi do prstov slová, ktoré som nepísal! A nech ti ani nenapadne všetko, čo som tu teraz napísal, niekedy v budúcnosti/prítomnosti/minulosti použiť proti mne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
neurob sa z toho..
Inak Lucia
A... skoro som povedala, že z týchto ani jedno, ale to by sa na mňa @ladyofcarnage , @eleon , @popolcek a ktovie kto ešte škaredo pozerali... (ale ja som tým vážne chcela povedať len toľko, že potenciálnemu decku by som žiadne z toho nedala!
By som bola rada, aby sa taký trt ako ty ku mne neozýval...dík
teraz by to bolo asi to prve..
nie vsak z tohto rebricka..
Trt si tu jedine ty, čo máš z toho, že zahlasuješ ako úplne prvá ?
Mne sa sa najviac páčia tieto » www.birdz.sk/forum/ktore-z-t...
Nikam... Bamboocha! ( reflex )
@girgi to si vedela?
jj, je úžasné ale moja dcéra bude Juliana/Júlia.
pomenovanie tvojej dcéry?
( menšia rada..by si si mohol uvedomiť, že toto je fórum a každý sa tu zapája ako chce a kedy chce )
@qirqi pekne ale neuschýnaj prosím ťa