klasické čierne lodičky, tenký červený opasok so zlatou sponou, zlaté doplnky + červený lak na nechty - viem si predstaviť, že by náušnice mohli byť výraznejšie, prípadne by mohli obsahovať okrem zlatej farby nejaký jemný červený kamienok vo farbe opaska - a ostatné doplnky by boli už naozaj iba veľmi jemnučké, prípadne na krk by už nič ani nemuselo byť. Ak kabelka, tak červená.
ja by som dala béžové lodičky, nejakú kabelku výraznejšiu (možno nejakú kvetinkovanú) hlavne nech je malá- listová príp.
ale inak aj @2 aj @4 sú podla mňa fajn
ja by som vsadila na nejaké zaujímavé silonky, keďže tie šaty vyzerajú skôr ako pyžamoo nejakú čipku alebo interesantné abstraktno poetické vzory a čo ja viem, mám doma lodičky fľaškovozelenej farby, spolu s purpurovou alebo bordovou či rubínovočervenou je to mega kombinácia.
hocičo
od trebárs @2 (hoci by som nahradila zlatú striebornou alebo medenou, čisto preto že zlatú veľmi nemusím) a potom ešte nejakým červeným detailom niekde
cez čisto čiernu kombináciu, kde by bolo ale niečo zaujímavé na oživenie, pokojne stále v čiernej, ľubovoľný doplnok
alebo ako @8 hovorí, farebné pančuchy a k tomu ešte niečo iné farebné, či v rovnakej alebo ladiacej farbe, to je jedno
a fakt sa mi nechce nejako rozmýšľať a vymýšľať, sú to jednoduché čierne šaty, k tomu pôjde takmer všetko a záleží na tvojom vkuse
a čo tak inšpirovať sa Coco Chanel, ktorá ako prvá preslávila tieto čierne žerzejové šaty... a síce nemusíš si dať perly ale stačí tento perlový golierik, ktorý nájdeš v každej druhej bižutérii a k tomu čierne lodičky s oblou uzavretou špičkou a čiernu listovú kabelku a už nič! ako účes jednoznačne vypnuté vlasy do jednoduchého drdola a make up by som zvolila jednoduchú čiernu linku a červené pery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Tak by som to aspoň spravila ja
ale inak aj @2 aj @4 sú podla mňa fajn
od trebárs @2 (hoci by som nahradila zlatú striebornou alebo medenou, čisto preto že zlatú veľmi nemusím) a potom ešte nejakým červeným detailom niekde
cez čisto čiernu kombináciu, kde by bolo ale niečo zaujímavé na oživenie, pokojne stále v čiernej, ľubovoľný doplnok
alebo ako @8 hovorí, farebné pančuchy a k tomu ešte niečo iné farebné, či v rovnakej alebo ladiacej farbe, to je jedno
a fakt sa mi nechce nejako rozmýšľať a vymýšľať, sú to jednoduché čierne šaty, k tomu pôjde takmer všetko a záleží na tvojom vkuse
a k tomu čierne lodičky s oblou uzavretou špičkou a čiernu listovú kabelku a už nič! ako účes jednoznačne vypnuté vlasy do jednoduchého drdola a make up by som zvolila jednoduchú čiernu linku a červené pery