burky nemaju chybu.. aroadnej letnej burke sa nic nevyrovna .. ked je riadne jasny bezoblacny den a odrazu sa privaly uuplne totalne cierne mracno a nejake 2-3 hodinky strasne husto prsi, hrmi a blizka sa kazdu pol minutu ... skutocne skvely pohlad.. a potom to prestane a znova sa do hodiny vycasi ako bolo predtym
milujem burku a hlavne v noci to je uplne mrte, ale nepaci sa mi moc ked je sneh, ale este pred par mesiacmi som neznasala dazd aj vsteko lebo som si vyrovnavala vlasy teraz som rada, ze uz ma to preslo a mozem dazd a burky pekne vychutnavat
také pocity že wau keď ide taká poriadna búrka a úplne cítim ako sa to napätie zbiera a potom zrazu obrovský rachot, hromy blesky. super minule som išla za búrky v noci domov a mala som pustené evanescence, to bol zážitok
Ale vážne.Mám rád búrky. Hlavne v lete keď fúka, a ja sa nemám kam schovať.Cítim takú nejakú energiu, čosi, čo ma núti zhlboka dýchať ten mokrý vzduch a pri čom sa mi vždy rozbúši srdce...A ešte aj rešpekt a nadšenie nad bleskami.
zbožnujem letnú búrku. kludne aj ked ma zastihne. raz ma zastihla uprostred váhu bo jednim nemenovanym mostom , bol som v kajaku a skoro som sa utopil.....
ludia su take svine: videl ma rybár a ani sa nezaujimal či ten človek malý čo je prednim sa nahodou netopi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
+v noci
+krátku
Nemám rád burku:
-nečakanú (keď utekám a aj tak zmoknem)
-večer
ked som doma a zacne prsat ma matka nepusti von..tak tedy nemam rada burku lebo mi prekazi plany
Ale vážne.Mám rád búrky. Hlavne v lete keď fúka, a ja sa nemám kam schovať.Cítim takú nejakú energiu, čosi, čo ma núti zhlboka dýchať ten mokrý vzduch a pri čom sa mi vždy rozbúši srdce...A ešte aj rešpekt a nadšenie nad bleskami.
ludia su take svine: videl ma rybár a ani sa nezaujimal či ten človek malý čo je prednim sa nahodou netopi