ja som mala aj zelene ale len take pruzky aj orandzovu a zltu normalnu zltu ale to preto ze som malovala plot a bud som narazila hlavou na cerstvo namalovany plot (bez komentara alebo sikovnostou misky a siska a samozrejme mna mi na hlavu prosto kvaplo
no ja vymenujem ake som už mal, fialove tužidlo ktoré bolo skvôr do modra a vybledlo na zeleno (hnusna ogrcaná zelená to bola) potom normálnu fialovu čiernu, blond, a hmm hnedu ani neplannujem, potom červenu, a to je asi všecko
mam blond a mala som cerwenu a ruzowu a nemala som teda wsetky ostatne ale planujem dat znovu cervenu a ciernu a tiez sa mi hrozne lu bia modre a zelene vlaasy
Saska si raz povedala,ze si nikdy vlasy farbit nebude a ze zostane vecnou blondinkou.Pred mesiacom vsak videla v drogerii ciernu farbu a jej predsavzatie neuprosne zlyhalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a potom modrá, zelená a ružová, inak asi všetky, čo sa bežne dávajú...
najbližšie sa skús prefarbiť na šedivú
no ja som mala hnedu, gastanovu, a teraz sa mi to dajako sfarbilo na taku medenu...no a ruzove pasiky som mala ale inaksie farby som uz nemala...
jedine ktoru som nemal je pomarancovu
ale aj ked si dam vzdy sa vratim k mojem oblubenej..a tou je platinova