Stephan !!!!!!!!!!!!! strasne ti dakujem ze si tuto anketu vytvoril konecne som sa od vcerajska schuti zasmiala doteraz som bola jak mrkva a bolo mi do placu ale tymto si ma dorazil dikes za dobru naladu
suhlasim s @12 , na zlozenie produktu ma priamy vplyv potrava skonzumovana behom jednej periody a na tvar ma vplyv konstelacia criev v rozmedzi jednej periody (odbornejsie to uz neslo : )
@missmonkey to bolo dobré no hej..tiež mám na túto diskusiu taký názor, ale tak piovedal som si že zišlo by sa pridať niečo fekalistické ale tak niektorých to vcelku pobavilo
narozdiel od teba sa nezaoberam takymi chujovinami ako ty!!a nie som taka nechutnaaa...!!!!!!!!!!!!! to si na tom az tak zle ze tu musis pisat kraviny na svoju milovanu sestricku,?????
@sweetygirl16 milovanu? nejak si fandiš...akože najprv ma kopne do gulí....potom nechce kupit darcek ako sme sa dohodli.sak pockaj...uz ta v nicom nepodrzim...to si zapametam a je mi luto ze riešim tieto veci "v sračkách" a to doslovne
@sweetygirl16 povedalo sa ze najprv dame listky na farsky ples napoli...ja ze oka..potom sa vsak povedalo,ze nechaj tak,ja zacvakam,ale ty zato kupis normalny darcek este..a ty nic.jak keby sa nechumelilo...ach jaj.sak to si zapamatam
@stephan - chúďa dievča - takto ju ničiť Ja na svoju segru kričím cez dve izby je to výhodnejšie ako hádať sa cez BIRDZ i keď - ešte nikto nezistil ktorá BIRDZáčka je moja sestra
@stephan - ešte jedna vec - nemusíš zasa všetko vyzradiť o tvojej milovanej sestričke - kde je a čo práve robí pretože si to náhodou prečíta a budeš mať To je len taká priateľská rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
aby sme si mali z čoho vybrať...
teda poteší to tých, čo zrovna neobedujú
uznávam ťa
ale ked uz som vymyslel ppci anketu tak preco to sem nehodit?
ten mi tu fakt chyba...
a ako často???keď je toto tvoja fekálna thema....
@sweetygirl16 maj sa a nezabudni ze mi vysíš 600 SK (čo je presne 19,92€)