GTA..SIMSOV 2 rada hrávam..hra kde je veľa možností..a milujem Horoes V. ale neviem to teraz zohnať a wormsovia sú úplne ppči hra a s bratom rada hrávam Mashed (autíčka ktoré počas pretekania aj bojujú )
momentalne uz hry nemusim a nemyslim ze ma to este chyti.. a ked obcas mam slabu chvilku tak si dam GriD alebo oblivion.. popripade este gothic 3 ale teraz ovela radsej stahujem a kukam filmy..
T-34 simulator haha ...kedze som doteraz neprisiel ako efektivne strielat bez toho aby som si gulometom nastrielal terc a potom vypalil z kanonu a velitelovanie ma nebavi tak furt stym tankom valam stromy ako sofer alebo ked dam autopilota na strelca a velitela tak sa bavim na strelbu zo zastavky pripadne naburavam vlastnych
ja nasiel na nete pecka hru ze EPIDEMIC vasou ulohou je vyvyjat neaky virus ci bakteriu alebo parazita a znicit cely svet ze pecka ....ja vyvyjam PasovnicuTURBO podla papierov ma 2m a prenasa ju hmyz ...nerealne co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a jedine co ma bavi este su take vankuse ze bulanci.. a stiahla som to na nete niekde najdi si
btw: na tomto fóre není warez dovolený takže napíšem len tolko že hry mám z obchodu xD
ťahám ich z obchodu
Warcraft 3 - the Froze Throne
The Lord Of The Rings, Battle For Middleearth, Rise Of the Witchking
a vlastne ani netusim skade to mam, tusim to jednoducho bolo na compe odjakziva
A taha chalan, ja sa len prizivujem
A hry "kupujem"