momentalne hravam smite, ale hravala som wowko na offiku a chcela som zacat hrat na neoffiku, ale to by veskery moj zivot skoncil, tak som sa na to vykaslala
Inak teraz višla nová moba je to dobré ale nehrám to ešte lebo su tam lagy je to este len beta vola sa Dangate ale ked budú mať eu server asi tam prekotvím z lolka je tam lepsí stat systém aj máte tam iba power nedelí sa na ad alebo ap apckarom ide aj do bassick atakom aj do spelim ako aj adckarom akuram apckam ide menej do basic atack a viac do spell a napríklad je tam haste a ten robí tiež atack speed coldown reduction a movement speed tiez na každého hera vplíva inak je to lepšie vybalancované
Podľa štatistík na steame- najčastejšie hrám DotA 2, ale najradšej hrávam RPG. Výber skutočne dobrých a ne-gýčových RPG je ale úzky a tituly toho charakteru vychádzajú len zriedkavo, preto sa nekryje najradšej a najčastejšie...
A ešte smite je to vlatne moba z pohladu wowka a ked rpg tak doporucujem wowko guild wars2 Tera online krásna gravika je to akčné a free to play ale má to chybu málo pvp ale ak ste pveckar lepsia hra ako Tera nie je no a rozmýšlal som nad The elder schrool online ale také neskutočné poplatky sú tam xže im to jebem kupite si hru a ešte 50 ecek mesacne im jebe ale určite cena pojde dole takto moc nezarobia lwbo sa im nato každy vyjebe a aby som nezabudol blade and soul tiež paráda ako keby ste hrali tekkena v online rpg tie kombá ale esšte u nás nevišlo hral som to na japonskom servery ale z 500 ms sa to nedá ja potrebujem aby sa mu dobre hralo max 50 od 70 hore už cítim oneskotenie a minimalne 60 fps samozrejme napríklad moj brácho hral ligu mávam tam tak 22 ms a on pri to stahoval torent a mak tak 100 on to ani necítil ale pre mna to bolo nehratelné
Hral som po nom ezreala a pizerám nejaké to je oneskorené zle sa mi hralo hral som ez soraka vs tresh cait score 3/3 tak zom zistil ze mam 100 ms vypal som torett porad 22 a dvoch minut moje skore z3/3 na 12/3 zajebal zo si quadra a hned legendary xD
@zerone keby dali buy to play ako guild wars 2 tak kúpim nerozmyslam ale hento ale oni si to uvedomia aj Tera online bola takto a ani ne poroku Free to play a pridali len do hry veci za peniaze jak mas v lolku skiny na champov napríklad oni pocčkajú a ked sa to prestanú ludia kupovať daju buy to play
Hej, len to je presne ten prístup, čo z gamingu robí viac priemysel, ako umenie.
Vezmi si WoW. Blizz sú jednoznačne chamtiví škriatkovia, ale v niečom si pekne držia líniu. Diablo 3 realmoney aukcie zrušili (hra je napr, ale to je na inú debatu) a vo WoW si môžeš kupovať len game time, vanity petov a mountov. Inak všetko pekne hraj a ešte majú aj anti-goldbuy policy (aj keď možno príliš mäkkú). Operujú už roky a udržali si zisky (aj keď im klesajú, ale to už ide s vekom) napriek tomu, že nemajú tieto lacné vyťahovačky peňazí z hráčov.
Nepáči sa mi už keď vidím symbol dolára alebo eura v hre, ktorá ma má na chvíľu uvoľniť od bežného života. Už dupľom nie, keď mám dať na latu prachy, aby hra plne fungovala, keď už platím zvyčajnú subscription fee. Takéto praktiky v žiadnom štádiu hry nebudem podporovať.
Uz je to moc prekombinovane kazdy akill ma svoj antiskill kazdy class svoj anticlass priste ked hram wowko si uz pripadam ako keby som hral sach a k tej tere to pvpcko je tam dobre len malo ludi ho hra tak som to myslel
Napriklad take lolko je free to play a nie je to take ze ked nezaplatis nepostupis dalej ja mam odohranych 4000 + hier a teraz som pry krat dal do toho nejake peniaze lebo mam uz vsetkych herov a chcel som skin teraz mi to tak vychafza ze vzdy kim vide novy mam nanho aj ip dal som 30 ecek a mam pullsefire ez legion lux a frosted ireliu
Meh. Datadisky sú pochopiteľné a potrebujú si pri takom veľkom projekte zachovať fanbase a neodcudziť si hardcore hráčov.
Na ich mieste by som postupoval rovnako, len možno by som menej fluktuoval v otázkach gameplay, komplexnosti a dynamiky jednotlivých expanzií. Z niečoho si potrebujú zaplatiť vývoj tej hry. V súčasnosti na bežný MMORPG projekt potrebuješ bez nejakého veľkého polishingu (a tu hovoríme o blizz hrách, ktoré majú iný štandard ako zvyśok trhu), len na čistý vývoj dať na stôl 2 M. Potom sú okolo toho procesy licencovania a copirightu, dojednania s outsourcovanými štúdiami, popr. synchronizácia práce vlastných zdrojov, zabezpečenie vhodnej distribúcie, etc. etc. a ešte treba uspokojiť aj akcionárov.
Načo by začínali nový projekt a spravili WoW obsolentným, keď ento má skalopevnú base? Dosť neekonomické aj by to nasralo väčšiu časť hráčov.
Z mojich informácií Blizz pracuje teraz na novom MMORPG projekte, ale tento nebude založený na WoW svete/mechanikách, ale na úplne nových základoch.
Jediné, čo ich politike vytýkam v poslednej dobe trocha, že obsahovo aimujú na príliš nízke PG ratingy a príliš spreadli ponuku produktov... Napriek tomu sú market leadermi a ich hry sú, až na bolestné výnimky, prudko hrateľné.
Gameplay ma az tak nezaujima, ale ak si mam vybrat ktory z nich ma odradzatak to su RPG hry, koli tomu ze sa hrac klania cislam ineho hraca, "Woooow, tvoje brnenie ti dava +800ARM a tvoj mec ti dava 688DMG a kazdy treti utok je Stun ale pokial sa Cancelnes skor tak sa ti to moze nahromadit a neskor spravis utok ktori ho Stunne na ovela dlhsiu dobu.... blah blah blah..." To je jediny gameplay ktori nemusim.
V poslednej dobe som sa dost rozbehol s Hack&Clash; ako je Bayonetta, Devil May Cry 4, Dantes Inferno, Castlevania LOS, Lollipop Chainsaw,...
Ale dovodom preco hravam hry v poslednej dobe je pribeh a niekedy som ochotny zahodit hratelnost koli dobremu a uspokojivemu pribehu ako napriklad Assura's Wrath.
A som nafetovany preto tolko píšem xD odem gemblit lolko snad tich noobov dokazem vhre potahnut a dostanem sa konecne do plat tam snad uz budu dobry hraci
@ashytaka presne a ked uz dobry pribeh assassins creed a teb devil may cry co si spomenul super hra mam ju prejdenu na viacerych obtiaznostiach a je to hardcore tam treba uz tak hrat ze nespravis ani jednu chybu
@zerone sak tak som to myslel nemusi to byt nove wowko a ani nebude to je jasne sak su z toho milionary dpc ale novy mmorpg titul od blizzardu by si podla mna urcite naslo svojich hracov
Hej. Presne na tom robia teraz. Som zvedavý. Dúfam, že ma to nesklame, ako D3. Teraz ide aj D3 expanzia, ale od tej veľa nečakám.
Ale myslím si, že to bude trvať dlho. Kým sa dopracovali k vanilla wow, tiež si dali na čas. Ale výsledkom bola herná revolúcia v podstate, a výstup MMO žánru zo suterénu na výslnie.
Sak ako bznikla moba z warcraftu mod dota preco nespriavia vlasrnu mobu a nevytru riotu ksichty xD z lolka je uz pomali sport kazdy rok majstrovstvá sveta atd minule to uz spominaly na streame ze lolko je uz ako sport ked pozeram stream z majstrovstiev to ako hokej keby ste pozerali mozno sa dockame casu kedy to bude televizia vysielat inak len tak medzi recov ti co tu hravate lolko a ste dobry tak napiste mozme spravit 5vs5 team
@zerone ono HOTS už je zrobené teoreticky už len ladia tam všetko a robia postavy atd.. už sa dal aj stiahnuť z Mega alpha tutorial na HOTS kde si hral proti botom ale dalo sa vybrať len z 3 či koľko postáv
@dantex a hej no ja som čítal že v 2016 či jak ma byť LoLko v Riu de Janeiru ako olympíjsky šport normálne som nechápal
Na PC sa žiadne hry nehrávam (nemám na to čas/chuť) ... Občas si na mobile (s Androidom) zahrám GTA San Andreas, Flappy Bird, Subwaysurf ale aj túto vychytavku zo ,,éry 3310ni" Space Impact
@zerone
Mna Torment neoslovil svojim gameplayom, podla mojho nazoru to bolo az moc pomale, na svoju dobu to bola fajn hra ale ak uz tak Fallout ktori je od rovnakeho studia.
Na mna najviac zaposobil Assura's Wrath co sa pribehu tika, pri tejto hre som sa rozreval ako male dievcatko ktoremu niekdo vytrhol z ruky sladkost.
Samozrejme nesmiem zabudnut na Metal Gear Solid na Pc vdaka ktoru som ostal pri hrach inak by sa na hry asi pozeral inak.
Momentalne sa chystam na Castlevania> Lords of Shadow...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Sims
a najradsej mam asi RPG
či jaj, to nie také.. tak to sorry, ja sa hrám radšej s ľuďmi, ako s počítačmi
Progress systém na oblivione je hrozný podľa mňa, aj samotný design a je to hrozne kontraintuitívna hra (v nedobrom zmysle) s generickým obsahom.
Ale poznám kopu ľudí, ktorých tá hra baví, tak asi rozumiem.
Z ES série sa mi páčil jedine skyrim po gameplayovej stránke... príbeh bol odpad. Akoby ho písal 12-ročný chlapec. Až na pár detajlov.
A to som si myslel, že celé Slovensko okrem mňa je na free serveroch.
No ja neviem. To čo spravili pri ESO zenimax s tou deluxe edíciou je nehoráznosť. Pay to win hovadiny by som nepodporoval, ani keby zlacneli.
Hej, len to je presne ten prístup, čo z gamingu robí viac priemysel, ako umenie.
Vezmi si WoW. Blizz sú jednoznačne chamtiví škriatkovia, ale v niečom si pekne držia líniu. Diablo 3 realmoney aukcie zrušili (hra je napr, ale to je na inú debatu) a vo WoW si môžeš kupovať len game time, vanity petov a mountov. Inak všetko pekne hraj a ešte majú aj anti-goldbuy policy (aj keď možno príliš mäkkú). Operujú už roky a udržali si zisky (aj keď im klesajú, ale to už ide s vekom) napriek tomu, že nemajú tieto lacné vyťahovačky peňazí z hráčov.
Nepáči sa mi už keď vidím symbol dolára alebo eura v hre, ktorá ma má na chvíľu uvoľniť od bežného života. Už dupľom nie, keď mám dať na latu prachy, aby hra plne fungovala, keď už platím zvyčajnú subscription fee. Takéto praktiky v žiadnom štádiu hry nebudem podporovať.
Ale to je asi vec názoru.
Meh. Datadisky sú pochopiteľné a potrebujú si pri takom veľkom projekte zachovať fanbase a neodcudziť si hardcore hráčov.
Na ich mieste by som postupoval rovnako, len možno by som menej fluktuoval v otázkach gameplay, komplexnosti a dynamiky jednotlivých expanzií. Z niečoho si potrebujú zaplatiť vývoj tej hry. V súčasnosti na bežný MMORPG projekt potrebuješ bez nejakého veľkého polishingu (a tu hovoríme o blizz hrách, ktoré majú iný štandard ako zvyśok trhu), len na čistý vývoj dať na stôl 2 M. Potom sú okolo toho procesy licencovania a copirightu, dojednania s outsourcovanými štúdiami, popr. synchronizácia práce vlastných zdrojov, zabezpečenie vhodnej distribúcie, etc. etc. a ešte treba uspokojiť aj akcionárov.
Načo by začínali nový projekt a spravili WoW obsolentným, keď ento má skalopevnú base? Dosť neekonomické aj by to nasralo väčšiu časť hráčov.
Z mojich informácií Blizz pracuje teraz na novom MMORPG projekte, ale tento nebude založený na WoW svete/mechanikách, ale na úplne nových základoch.
Jediné, čo ich politike vytýkam v poslednej dobe trocha, že obsahovo aimujú na príliš nízke PG ratingy a príliš spreadli ponuku produktov... Napriek tomu sú market leadermi a ich hry sú, až na bolestné výnimky, prudko hrateľné.
V poslednej dobe som sa dost rozbehol s Hack&Clash; ako je Bayonetta, Devil May Cry 4, Dantes Inferno, Castlevania LOS, Lollipop Chainsaw,...
Ale dovodom preco hravam hry v poslednej dobe je pribeh a niekedy som ochotny zahodit hratelnost koli dobremu a uspokojivemu pribehu ako napriklad Assura's Wrath.
Ak príbeh, zahraj si Planescape: Torment.
Staršie izometrické infinity engine RPG, ale najsilnejší príbeh s akým som sa kedy v hre stretol.
Naposledy som to prešiel pred rokom. Pravidelne sa vraciam k tomu.
Popr. ak sa nebojíš obtiažnosti, tak Dark Souls je paráda. Dvojku som zatiaľ nehral.
Hej. Presne na tom robia teraz. Som zvedavý. Dúfam, že ma to nesklame, ako D3. Teraz ide aj D3 expanzia, ale od tej veľa nečakám.
Ale myslím si, že to bude trvať dlho. Kým sa dopracovali k vanilla wow, tiež si dali na čas. Ale výsledkom bola herná revolúcia v podstate, a výstup MMO žánru zo suterénu na výslnie.
Heroes of the storm.
Na blizz con 2013 prezentovali, že idú robiť mobu
Valve by všetkým vytrelo asi, keby spravili zo sveta doty MMO RPG. Silu na to už majú podľa mňa, aj opularitu, aby to pomiešalo polievku dosť.
@dantex a hej no ja som čítal že v 2016 či jak ma byť LoLko v Riu de Janeiru ako olympíjsky šport normálne som nechápal
Už je aj cinematic trailer:
Hej. Riot veľmi dobre využili gap na trhu.
Dosť rushujú termíny v poslednej dobe. Neviem, či sa mi to páči.
Engine spravili custom, alebo vychádzali z D3?
Aj tak tam veľa času zaberie balancovanie. Kým sa to vôbec dostane do normálnej beta fázy, tak nejaký ten čas potečie ešte.
Na PC sa žiadne hry nehrávam (nemám na to čas/chuť) ... Občas si na mobile (s Androidom) zahrám GTA San Andreas, Flappy Bird, Subwaysurf ale aj túto vychytavku zo ,,éry 3310ni" Space Impact
Mna Torment neoslovil svojim gameplayom, podla mojho nazoru to bolo az moc pomale, na svoju dobu to bola fajn hra ale ak uz tak Fallout ktori je od rovnakeho studia.
Na mna najviac zaposobil Assura's Wrath co sa pribehu tika, pri tejto hre som sa rozreval ako male dievcatko ktoremu niekdo vytrhol z ruky sladkost.
Samozrejme nesmiem zabudnut na Metal Gear Solid na Pc vdaka ktoru som ostal pri hrach inak by sa na hry asi pozeral inak.
Momentalne sa chystam na Castlevania> Lords of Shadow...