mam len par oblubenych hier ktore hravam ked vyjdu pokracovania, lebo na nove hry niet casu...a to jest Crysis, Assasin's Creed, Dead Space a Mass Effect...tot asi vsio
ja viac menej hravam vsetko co ma spolocne so strielackami , Crysis , Crysis wars, Crysis 2 , Battlefield Bad company 2 , Battlefield 3 , call of duty modern warfare 1 , 2 , 3 .... ale teraz uz viac menej len battlefield 3 hram nejak casu moc nato niet
@nicolkaa tak to sa vyšantíš tam... dúfam, že máš predplatené, ak nie, tak si ešte pár dní počkáš... neviem ako to tam bude so servermi, ale taký SW:TOR na pirátsky server len tak nenapraceš, keďže len klient má nejak okolo 11GB
osobne si počkám na ten Path of Exile, väčšinou hrávam na konzole niečo čo nezožerie moc času...
až pokým nevýjde Borderlands 2... no a potom tu už nebudem zas mesiac
@nicolkaa len si asi budeš musieť zriadiť účet... čo viem tak to Blizzard riešil už pri StarCrafte II... alebo nebudete môcť hrávať spolu, v čom je najväčšia sila týchto hier
čo mi pripomína, že kamarát nemá s kým hrať BF3 teraz
@nietimekki ale mám tam taký trocha bug že furt keď pri victory kliknem na continue tak mi vypne počítač a bojím sa to hrať odvtedy, lebo vieš, furt vyhrávam tak hrám PWI teraz len
@dogyno veľmi zlý gympel je moja škola uvedomujem si, že vysoká je 100x ťažšia, ale ja chcem ísť na koreanistiku, o to sa zaujímam roky úplne vždy keď sa dá, takže to sa s učením na fyz, che, bio nedá porovnávať
po pravde ma zaskočilo, že si poznala Archage... ako keby nesledujem na YT Yogscast tak ani nepoznám... tak či onak by som rád niekde vyhrabal na nete komentované kórejské turnaje v SC2...
pravda tam musí byť zaujímavé to rozdelenie krajiny a obe propagandy... ale myslím, že ideme tu už OT...
@dogyno tak ale v tomto na kórejčanov nemajú nikde, fascinuje ma ako je to u nich národný šport, tu keď chlapec hrá, majú ho za nolifera, tam je z neho celebrita a má všetky bitches
@nicolkaa no inak toto je jedna z tém o ktorých plánujem v dohladnej dobe písať... že ono aj keby u nás futbal nebol vyhlásený za šport, tak by sa im všetci smiali, že sa hrajú...
ale tak to je konzervatívna nátura ľudí, ktorý si nechcú utvoriť vlastný názor
ale tak našťastie sa tu už aspoň v mojej generácií objavujú o dosť otvorenejší ľudia aj v pár po nich nasledujúcich... ale tak už po nejak 5 ročnom rozdieli zas nastupuje homofóbia a nezáujem...
názory, že baba nenávidí azjatov, pritom jej obľúbená skupina berie všetky svoje námety z Visual K (Ázijská verzia speed/industrial metalu, ak by to čítal aj niekto nezainteresovaný)
fuuu....obcasne WoWko ale to len ked ma zavolaju na HCcko alebo Raid....dost Minecraft na MP, potom Mount & Blade - Napoleonical Wars, a Dragon Age....
@nicolkaa ku @48 Južna Korea je totizto jedina krajina kde narodny sport ma datadisk a druhy diel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
mass effect!
COD
Tento víkend bola open beta Path of Exile, hra bude hrateľná zadarmo... stačí len počkať, pokým bude dokončená, skôr na štýl Diablo II
a z mmorpg vyzerá zaujímavo jedine SW:TOR alebo GW2...
tak isto ti za pár dní výjdu Diablo III a Torchlight II...
...to by bolo z online RPG asi tak všetko, poprípade skús niečo exotického ako kórejské Arch Age
rekreačne WoW
a inac cod:mw3 a na ipade modern combat 3 multplayer, plus prechadzam maxa payna na dead on arrival, tiez na ip
osobne si počkám na ten Path of Exile, väčšinou hrávam na konzole niečo čo nezožerie moc času...
až pokým nevýjde Borderlands 2... no a potom tu už nebudem zas mesiac
A škoda, že Tunneler nie je online.
čo mi pripomína, že kamarát nemá s kým hrať BF3 teraz
@carbonevo presne tak. Aku mapu mas najradsej?
a nie, ja by som sa mal učiť a keby sa idem hrať, tak si to už neodpustím... ale očividne ma to viac baví si tu písať o hrách
ráno skúška, nič neviem, ale však čo... pohodička, Nazareth a Holy Roller
kokos ale okamžite si prosím nick a server
mam stale dual core zdochliak, takze mi to docela seka na velkych mapach ako caspian border ^^
Ja som si celkom oblubil Kharg Island a z B2K Strike at Karkand. S dobrym timom sa tam da krasne vysantit.
No nic dostal som chut, idem zadrtit
a je to v pohode ak ťa to zaujíma... pokým to čo mám zajtra ma moc nezaujíma čo je hlavný problém
práve preto som si predvčerom prešiel dva singláče a včera pozrel polovicu YT
po pravde ma zaskočilo, že si poznala Archage... ako keby nesledujem na YT Yogscast tak ani nepoznám... tak či onak by som rád niekde vyhrabal na nete komentované kórejské turnaje v SC2...
pravda tam musí byť zaujímavé to rozdelenie krajiny a obe propagandy... ale myslím, že ideme tu už OT...
kamarát pozná najlepšieho hráča z Dánska z SC2... a vraj by už dal slabých kórejčanov
uz mi to asi 5x padlo do pice.. odkedy som nahodil windows 8, BF3 je nejake dojebane...
ale tak to je konzervatívna nátura ľudí, ktorý si nechcú utvoriť vlastný názor
ale tak našťastie sa tu už aspoň v mojej generácií objavujú o dosť otvorenejší ľudia aj v pár po nich nasledujúcich... ale tak už po nejak 5 ročnom rozdieli zas nastupuje homofóbia a nezáujem...
názory, že baba nenávidí azjatov, pritom jej obľúbená skupina berie všetky svoje námety z Visual K (Ázijská verzia speed/industrial metalu, ak by to čítal aj niekto nezainteresovaný)
od kedy vydali ten novy update s 40 tisic mapami na stiahnutie, a novym jednoduchym editorom, nic ine nemam na praci
@nicolkaa ku @48 Južna Korea je totizto jedina krajina kde narodny sport ma datadisk a druhy diel