Každé GTA bolo a je na svoju dobré. každé niečím vyniká a každé má niečo do seba. U mňa osobne dominuje Vice City pretože je to hra môjho detstva, má úžasnú atmosféru, skvelý soundtrack a príbeh do ktorého sa človek vžije (a ten scarface či jak sa tá kravina volá si strčte niekam) . Na San Andreas som si najprv dlho nevedel zvyknúť ale teraz musím uznať že je to po mnohých stránkach asi najlepšia hra vôbec, nie len z GTA. Ešte dodnes, hoci má už 8 rokov, je stále populárna a vedú sa o nej dohady. GTA 4 + EFLC posunuli celú sériu dopredu po grafickej, fyzikálnej aj príbehovej stránke. Dúfam, že GTA 5 prinesie kombináciu grafiky a fyziky z GTA4, a nekonečnej voľnosti, možností, zábavy a rozlohy z GTA SA. Prvé 2 diely GTA + Londýn určite položili základ celej série ale z nich som mal možnosť hrať len 2ku, ktorú som si obľúbil ale v tej dobe som neplnil misie ale len sa prevážal v tanku a metre takže sa bližšie vyjadrovať nebudem. GTA 3 som odohral až v dobe sa už brala ako oldschool hra, čo ma mrzí pretože keby ju hrám ako malý určite by som si ju zamiloval.
trojka mi už dneska príde príliš fádna a jednotvárna, vice city som nehral lebo je mi kvôli tematickej a grafickej štylizácií z nejakého dôvodu vrcholne nesympatické, a ku štvorke som sa ešte nedostal ale ani sa s tým príliš neponáhľam, takže u mňa jednoznačne vyhráva San Andreas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
dopici to je tolko GTAciek ? O_o
A na záver môžem už len dodať: