BMI 25.9 pri udajne 17,3% telesneho tuku a 45,8kg kostroveho svalstva.
No som voci tym vysledkom merania skepticky, ked si pozeram fotky ludi co maju 17% su vyslovene vysekani s tehlickami na bruchu.
Ja sa vidim tak na 30-35% telesneho tuku.
No mám nadváhu a BMI vyše 27, ale ak budem pokračovať v stravovaní a v cvičení v takej intenzite ako som cca pred mesiacom začala tak do leta budem mat 23,4 :3
BMI nie je vždy spoľahlivé. Vezmime si napríklad dvoch mužov, ktorí majú obaja 180cm a 80kg, BMI majú teda rovnaké. Lenže jeden je športovec a má plno svalov, zatiaľ čo ten druhý má len tuk. Oveľa spoľahlivejšie výsledky dostaneme meraním pomeru tuku svalov a kostí v tele.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
19,57 (podľa toho linku čo si dal ty)
akurát nefunguje nám váha už asi dva roky, tak som dal hmotnosť na hornej hranici mojej štandardnej hmotnosti ktorú som už 10 rokov neprekročil.
Ak si dobre pametam čo to je. Číslo si nepametám.
No som voci tym vysledkom merania skepticky, ked si pozeram fotky ludi co maju 17% su vyslovene vysekani s tehlickami na bruchu.
Ja sa vidim tak na 30-35% telesneho tuku.
minuly tyzden