@silversun no to je take ze ani sneh ani krupy ani dazd (kurva krupy som zabudol dat do moznosti) u nas sa to tak povie ze pada poladovica .... taky ladovy dazd alebo co to je
@torpedo08 beriem. lebo u nás toto z neba skrátka nepadá. u nás to vzniká ako následok náhleho zamrznutia (prevažne) snehu (alebo nejakej inej vody) roztopeného na ceste. (očividne sme z iných kultúr )
@sugy1 no sak ja uz v tomto roku aj vidim Trnavsky futbalovy stadion ktory sa nakoniec rozhodli prestavat a premenovat na Big Mega Ultra Super Perfekto City Arena a ma kapacitu 300 000 ludi neviem ci sledujes futbal a ci vies o com tocim ale ked ano tak ja mam rad trnavu bol som tam 2 krat uz na futbale
neviem ako u vás na západe, či v iných častiach SR, ale tu na východe hurikán...akurát mi preletelo popred okno nejaké auto..fúú..teraz nejaká krava letela okolo. drsné je to tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
šak neni vidno von..
@sugy1 jasne sak tu uz mame rok 2085 tu je ine vesmirne pasmo my tu uz mame lietajuce auta a tak ... to si nevedel ?
Vedel som ze mas dobry vkus