niečo cez 145, ale tie testy mi robili tak 10 rokov dozadu, pri príjmačkách na základku ...ale ak môže IQ klesnúť, tak mi určite kleslo, teda niekedy pochybujem že vôbec nejaké mám
no tak na jednom, ktorý bol hadam "najdoveryhodnejší" (aj keď u psyhcologičky trvajú IQ testy pomaly celý deň) mi v 15 vyšlo 126... bereme to však s rezervou
Osobne sa považujem za primerane inteligentného príslušníka rodu homo sapiens sapines. Nakoľko som horlivým zástancom teórii pána Darwina, nech je mu zem ľahká, myslím, že táto téma je v priamej úmere k odpadu, kt. sa tu na birdzi nachádza, vysoko lukratívna...
@dokonalygentleman ja úž by som to nazval skor ako fakt a nie teória existujú ešte ludia čo si myslia že na začiatku bolo nič všetko adam a eva ? dúfam že nie a ak áno tak sa smejem xD
@dottie však z matiky nemusíš maturovat ked nechceš či ? a matematika sa dá naučit to ked máš už vzorec to už nieje logika to je problém teoreticky vyriešení...možem ta doučovat ked chceš a ti ma naučíš gramatiku lebo ja zas neviem jak zmaturujem zo sloviny ale to skor kvôli literatúre
neviem, ale akurát dnes ráno som si pozerala na stránke mensy, kedy majú najbližšie testovanie... a zistila som, že v Bratislave bolo akurát pred mesiacom, takže si ešte počkám na ďalšie
@dantex tak teraz už musím, teda aspoň by som mala lebo ako volitelný predmet som si dala matiku síce fakt netuším na čo som vtedy myslela, ale čo už. Lenže aj tie vzorce sa musím naučiť používať, a hlavne si ich musím zapamätať, to je asi najväčší problém.. inak s tou gramatikou ti pomôžem ak chceš
@dantex nuž priateľu viete. Dnes už aj cirkev neopiera Darwinovu teóriu. I pri veriacich je východiskom, že Adam a Eva nemuseli byť živočíšneho druhu Homo Sapiens Sapines, ale mohli byť príslušníkmi nejakého primitívnejšieho druhu - napr. Australopitecus...
nie nesprávajú a ja sa tak vôbec nesprávam nemyslel som to nijako zle nikdy v živote som do nikoho nejebal ani som nechcel to skôr naopak ludia do mňa a je mi to jedno čo so myslia ak som ich nejako urazil tak sa im ospravedlňujem len som chcel aby sem ľudia písali to čo som sa ich pýtal to je všetko asi si to zle pochopil
Ja by som sa po prvej strane na ten IQ test vysrala.
Lebo zo začiatku by mi na tom aj záležalo, ale potom by som výsledky otázok typovala ako sa poznám. Nie preto, že to neviem, ale proste sa mi nechce namáhať mozog.
@nationalgeographic pekne povedané uplne stím suhlasím tie čísla aj tak niesu objektívne a my sa tu nechválime toto fórum bolo založené z nudy a mojej zvedavosti výsledkov u iných ludí kedže som ten test robil pred hodinou tak ma to tak napadlo si myslíš ako že sa tu chcem chválit alebo čo mne je to uplne upiči
Nerozumiem ako sa tu niektorí vysmievajú z uvedených čisel O.o ..komplexy alebo čo? Taktiež sa tu nikto nechválil, bola položená otázka tak sa odpovedalo.
@77 na čo sú potom školy pre nadpriemerne nadaných? asi len pre okrasu lebo tu nikto nemôže mať vyššie IQ bez toho, aby sa mu niekto nevysmial ...ved to už len znie čudne
A nikto nevraví, že IQ je všetko a je smerodajné v normálnom živote ..každý človek je iný atd atd ...
Takže fakt som sa tu teraz akurát tak poriadne pozastavila nad niektorými komentármi.. och Birdz, ty nikdy nesklameš
@veroniques ja som sa tu poriadne zasmial nad tvojim komentom ved tie cisla nemaju nejake realne a pevne hranice v jednom teste mozes mat 140 a druhom budeš mat 115...
MINISTRY frontman Al Jourgensen blasted President Bush in an interview with KNAC.com. He explained, "That guy is the worst, man. You know, they did an I.Q. test of Presidents since 1950, and I think it started with Eisenhower. Anyway, Bush ranked lower than any of them. He had a score of 91, which is just right above retarded. That's not just sad, it's insane. I think he's gonna go down [in history] as bad or worse than Saddam Hussein." Jourgensen added, "I will do everything in my power to raise the awareness level to get him out of office. Individually, we need him to step down. He is disgusting and doubtlessly the worst President we've ever had in the fucking history of the United States."
netusim a ani to nepotrebujem resp. nechcem vediet, inteligencia alebo to co dokazes alebo co si schopny dokazat sa podla toho namerat ani neda, je to o motivacii a chceni, niekto moze mat IQ aj 150 ale ak nedokaze obsediet nad knihami hodiny a drvit sa tak proste sa dalej nepohne, je to proste o sebazapreni a odhodlani, iq nehra velku rolu
takze ak poznate svoju hodnotu IQ tak vam gratulujem, to ste tu asi vsetci matematici a jadrovi fyzici
@yosef vidno že o meraní IQ vieš velmi málo a ideš sa tu smiať úsmevné na meranie IQ sa totiž používa vzorec kde sa mentálny vek zistený testom počíta spolu s fyzickým vekom ..teda skutočným. Takže nie je vylúčené a už tobôž nie "nonsens" aby 7ročné dieťa malo 141 IQ v oficiálnych testoch.
A teda áno, bol spolahlivý kedže bol aj priamo zo školy pre nadpriemerne nadané deti a výsledok ani riešenie nebolo zmáknuté za 30 minút
Ešte niečo? ..lebo tvoja snaha baviť sa na druhých spojená s tvojou nevedomosťou len spôsobuje, že druhí sa bavia na tebe
@veroniques podla mna kazdy imbecil co si robil iq test vie ze to ma asi niečo spoločne s vekom ked sa pomaly na kazdom iq teste pytaju na vek, po druhe slovenske skolstvo vseobecne stoji za ****cize to pre nadpriemerne deti asi nebude mat uroven zapadu, po tretie ak si si pozrela ten link oficialne z wikipedie mohla si si všimnut ze krivka pada pri 140 bodoch skoro na 0 (to znamena ze len malo jedincov dosiahlo tuto hranicu), po stvrte, prepac ale test z pred 10 rokov je vcelku irelevanty...vidno ze o merani iq som sa dozvedel za 5 minut viac natolko ze mozem prehlasit ze vase čisielka su len klam...
@yosef nie nemôžeš to vôbec prehlásiť ale ži si vo svojej pravde
Ono ako som písala tomu IQ netreba priradovať takú vážnosť ale očividne ťa dosť sere, že niekto mal nadpriemerné výsledky Ja osobne som vždy bola nadpriemerný žiak a nepochybujem, že tie testy boli zlé/nespolahlivé
@veroniques A čo keď aj ja som mal nadpriemerné výsledky? Ale čo keď tým testom neverím lebo si nemyslím že som o 30 čísel po zadu ako Einsteint alebo Hawking alebo Bohr. Čo keď som len skromný? To ťa asi nenapadlo že? Vieš čo svedčí o tvojom zmýšlaní? Len to že si myslíš že slovenské školstvo je na úrovni.
@veroniques Prepač ale ty si fakt myslíš že si skoro tak inteligentná ako Einstein? Pretože ten mal IQ okolo 160. Či už pracuješ na tvojej unifikovanej teorií kozmu?
@yosef aha takže ty si sa dozvedel o meraní IQ viac ako ja som vedela doteraz za 5 minút? ...140 IQ u dieťaťa je iné ako 140 IQ u dospelého... človek by povedal, že niekomu, komu dopne, že sa IQ počíta na základe aj skutočného veku jedinca, dopne aj toto
@veroniques ako 16-rocna studujes psychologiu kde? Na gymnaziu? Ak ano, tak nemozes mysliet vazne, ze mas dostatocne vedomosti o problematike inteligencie.
@endorphin mám ju ako hlavný predmet na pedagogickej akadémii.. nevravela som, že o nej viem všetko ale dosť na tolko aby som vedela, že tuto chlapec trepe dve na tri .. a "nemôžeš myslieť vážne" pobavilo kedže som nič také nepovedala
@yosef .".vidno ze o merani iq som sa dozvedel za 5 minut viac natolko ze mozem prehlasit ze vase čisielka su len klam.."
..presne v tom znení to nebolo ale myslím, že kedže si defacto označil moje tvrdenie, že sú správne za nepravdivé na zákade toho, čo si si prečítal, tak nie je o čom.
@ivkapivka na každej pedagogickej akadémii by mala byť psychologia.. ale konkrétne do BA ..btw tento rok sa umiestnila na prvom mieste v rebríčku najkvalitnejších stredných škôl v Bratislavskom kraji a zároveň je najlepšou pedagogickou a sociálnou akadémiou na SR ..
@veroniques konkretne som reagoval na tvoj koment: "By the way študujem psychologiu a inteligenciu a jej meranie sme mali pred nedávnom", z ktoreho som citil neskutocnu aroganciu. Ako keby si povedala: "studujem psychologiu, takze ja o tejto teme viem najviac". Polemizovat tu vsak s tebou nebudem, pretoze mam dojem, ze nie si schopna viest produktivny dialog.
@yosef ale ja som ti vravela že je rozdiel medzi dieťaťom a dospelým ..ty si ma tu porovnával s Einsteinom ..no uznaj.. ja som o sebe nič také nevyhlásila a nešla som sa s nikým porovnávať
@veroniques ved jasné, na čo iné sú čísla? na to aby sa merali a následne porovnávali nie? tými všetkými komentami som chcel povedať že merať si môžeš latu alebo hmotnosť ale nie niečo abstraktné ako je inteligencia
@majo kks ano, uz si spominam, toto ci slo to bolo!
to mi vyslo niekedy pred 10 rokmi, ked bol v telke velky text merania iq naroda
to si myslim, ze bolo este celkom realne, lebo minule som si robil cez tu mensu a vyslo mi o dost viac, ale to je hlupost, ze by kazdy mal cez 130, hlavne tuna na B
inak zopakovala by som si nejaké testy... kedysi to bolo vysoko nad priemer, potom 130+, teraz klesá s každou návštevou kc spojenou s núteným počúvaním pseudointelektuálnych rozhovorov hipsterských štencov, čo sú na vš 3 dni aj s cestou, ale sú strašne veľa
internetovym testom neverim, raz tam mam 120 a raz 140 ... a tak vseliak, ale u psychologa som robila test iba raz, a to som mala 13 rokov a vtedy som mala nejakych 115.
na nete 130-140...ale čo mám jednú knihu tak matematická inteligencia asi 120, verbálna viiac ako 130, priestorová predstavivosť 110 a všeobecný okolo 125
@luc.ka samozrejme ze nie mozes vystudovat vsetko na cerveny diplom, ale pokial svoje vedomosti nedokazes pouzit v praxi, tak su ti na nic. To iste plati pre vztah IQ a EQ. Este som sice nezacal citat golamonovu EQ, ale chystam sa, mozna potom o tom mozeme prehodit viac viet
@candy36 bejbe my nespajame IQ s cervenym diplomom. S tym mozme spajat pamat Ta sice je naviazana na IQ, ale nie priamo. Pisal som o vedomostiach. genialita hranici s debilitou
haha, poniektorí sú trápni ako voda v pletenom koši.. určite sa zišla elita Slovenska na birdzi ako pozerám na tie čísla , btw priemer slovenský je vraj 70, tak si naozaj potraste rukou všetci
@wolskeoko tak potom som asi nepochopila čo si písal
a s poslednou vetou súhlasím, najinteligentnejší ľudia ktorých poznám majú tendenciu správať sa ako malé deti a rozčuľovať na takých pičovinách že občas fakt rozmýšľam či sú v poriadku
@candy36 ber to tak, ze sama nevnimas IQ objektivne. Uz sa mi stalo, ze som stretol cloveka, o ktorom by som nikdy nepovedal, ze je vysoko inteligentny a pracuje v CERNe
správny psychologovia ti nepovedia koľko máš IQ presne... povedia ti buď priemer, podpriemer, nadpriemer atď... robila som také testy je to riadne dlhé nudilo ma to dosť
btw tá NASA nvm jako je ted na tom s iq, ale.. aj tá už ide dolu vodou, dlhší čas,
..zachvilu budú radyi ked budú moct zaplatit vrátnika a svoj web.. ;/(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
168 komentov
ale psychologička hovorila,že nadpriemerné
som vraj nadpriemerne inteligentný, ale jeden test mi ukazal 117. Takže ich neberiem vážne
u psychosa 137. ale to uz bolo dáááávno
a takychto tem uz tu bolo
a zistili sme ze 90% birdzu je vhodnych na lidrov mensy.
ideme robit menzes nabor ?
no tak na jednom, ktorý bol hadam "najdoveryhodnejší" (aj keď u psyhcologičky trvajú IQ testy pomaly celý deň) mi v 15 vyšlo 126... bereme to však s rezervou
netusim a vlastne to ani netuzim vediet lebo co ak by som zistila ze je nizke? Urcite by mi kleslo sebavedomie a len by som o sebe pochybovala.
omen
satan přichází
koľko géniov je tu
ja cislo neviem, som ale rad ze ma nijak neobmedzuje (ani zhora, ani zdola)
A netuším aké mám IQ, a ani to radšej nezisťujem, lebo by som bol ešte zaskočený výsledkom.
Lebo zo začiatku by mi na tom aj záležalo, ale potom by som výsledky otázok typovala ako sa poznám. Nie preto, že to neviem, ale proste sa mi nechce namáhať mozog.
A svoje IQ neviem ani to k životu nepotrebujem.
ja aj viem, ale radšej nepoviem a asi na to číslo aj skoro zabudnem ako tak vidím tie komentáre
Väčšina ľudí si myslí, že intelekt robí veľkého vedca. Nemajú pravdu. Robí to charakter. (Albert Einstein)
Hodnotenie človeka má vychádzať z toho, čo dáva, a nie z toho, čo je schopný získať. (Albert Einstein)
„Ľudia, ktorí sa chvália svojim IQ, sú hlupáci.“ (Stephen Hawking)
tak potom ostatní píšu bludy 140 sa považuje za nemerateľnú hodnotu
@77 na čo sú potom školy pre nadpriemerne nadaných? asi len pre okrasu lebo tu nikto nemôže mať vyššie IQ bez toho, aby sa mu niekto nevysmial ...ved to už len znie čudne
A nikto nevraví, že IQ je všetko a je smerodajné v normálnom živote ..každý človek je iný atd atd ...
Takže fakt som sa tu teraz akurát tak poriadne pozastavila nad niektorými komentármi.. och Birdz, ty nikdy nesklameš
nikto nevie o nejakom online teste?
a myslim seriozne, lebo uz som robila aj take, kde polhodinu clovek odklikava veci a na konci musi poslat esemesku aby zistil vysledok
Len tolko k tomu
takze ak poznate svoju hodnotu IQ tak vam gratulujem, to ste tu asi vsetci matematici a jadrovi fyzici
A teda áno, bol spolahlivý kedže bol aj priamo zo školy pre nadpriemerne nadané deti a výsledok ani riešenie nebolo zmáknuté za 30 minút
Ešte niečo? ..lebo tvoja snaha baviť sa na druhých spojená s tvojou nevedomosťou len spôsobuje, že druhí sa bavia na tebe
Ono ako som písala tomu IQ netreba priradovať takú vážnosť ale očividne ťa dosť sere, že niekto mal nadpriemerné výsledky Ja osobne som vždy bola nadpriemerný žiak a nepochybujem, že tie testy boli zlé/nespolahlivé
A úroveň západu? si pobavil ..prosím už nereaguj
Ono niekomu kto si ide zaryto tvrdiť svoje, človek nič nevysvtelí
By the way študujem psychologiu a inteligenciu a jej meranie sme mali pred nedávnom
1. Inteligencia má mnoho prejavov
2. IQ testy vypracúvajú kvalifikovaní psychologovia
..presne v tom znení to nebolo ale myslím, že kedže si defacto označil moje tvrdenie, že sú správne za nepravdivé na zákade toho, čo si si prečítal, tak nie je o čom.
A dúfam že to už môžme uzavrieť
Ale čert mi bol dlžen takéto forum, k ničomu to neviedlo ani nebude viesť
O tú debatu nestojím a už vôbec nie tu na Birdzi lebo mám pocit, že tu ludia naschvál (ne)chápu veci inak
A teraz si dovolím odísť a nabudúce sa (radšej) zdržím komentára ..kým s to tu čo sa týka ludí nepohne niekam inam
pamatam si len, ze to cislo bolo delitelne 2, 3, 6 a 19 a zaroven nebolo delitelne cislom 4.
a tiez to bol sucet dvoch prvocisel obsahujucich rovnaku cifru na mieste jednotiek
to mi vyslo niekedy pred 10 rokmi, ked bol v telke velky text merania iq naroda
to si myslim, ze bolo este celkom realne, lebo minule som si robil cez tu mensu a vyslo mi o dost viac, ale to je hlupost, ze by kazdy mal cez 130, hlavne tuna na B
hej, jediny test na nete, ktoremu mozes verit je asi ten s bristolskou stupnicou
1. dostal sa ejakulat do vasej vaginy? nie? v tom pripade ste pica a nie tehotna ... zopakujte si sexuologiu a pribeh o vcelickach,
ak mate 20-30 bodov, ste trochu tehotna
ak mate pod 20 bodov, nie ste tehotna
inak zopakovala by som si nejaké testy... kedysi to bolo vysoko nad priemer, potom 130+, teraz klesá s každou návštevou kc spojenou s núteným počúvaním pseudointelektuálnych rozhovorov hipsterských štencov, čo sú na vš 3 dni aj s cestou, ale sú strašne veľa
@luc.ka eq sa testuje este tazsie
tak nešlo mi zrovna o nejaké konkrétne hodnoty, to bola skôr len taká narážka... iq neni šecko!
@mkamka my s orfeu ideme, ked chces, mozes sa pridat
A že som všetky jej psychotesty spravila vysoko nadpriemerne.
Ale číslo mi nepovedala mrcha
@kuvincik to hovorí každému
Mensa Slovensko organizuje testovanie IQ v Bratislave:
Dátum a čas testovania: 26.4.2013, 17:00 hod.
Miesto testovania: Evanjelické Lýceum, Palisády 57, Bratislava - Staré Mesto
Podmienky účasti:
minimálny vek 14 rokov, preukaz totožnosti (občiansky preukaz), písacia potreba (pero)
Poplatok za testovanie je: € 10,-
pre žiakov a študentov: € 7,-
Registrácia na mieste 30 minút pred testovaním.
Potrebný je občiansky preukaz a v prípade zľavneného poplatku doklad potvrdzujúci nárok na zľavu (napr. index) a písacia potreba (pero).
Predregistrovať sa na testovanie môžete na webových stránkach Mensy Slovensko
» www.mensa.sk/node/108...
Predregistrovaní účastníci majú prednosť. Predregistrácia sa uzatvára 24 hodín pred testovaním.
Ďalšie informácie vrátane odkazu na orientačnú mapku nájdete na
web-stránkach Mensa Slovensko.
» www.mensa.sk
telefon na organizátora: 0903 407 520
@dantex jj to potesi
ale akurát vtedy tu nie som
a s poslednou vetou súhlasím, najinteligentnejší ľudia ktorých poznám majú tendenciu správať sa ako malé deti a rozčuľovať na takých pičovinách že občas fakt rozmýšľam či sú v poriadku
- no vlastne čo sa tým vlastne zisťuje alebo čo
@orfea2 @150 !!!!!!!!
inak tu je viac geniov jak v nasa...
btw tá NASA nvm jako je ted na tom s iq, ale.. aj tá už ide dolu vodou, dlhší čas,
..zachvilu budú radyi ked budú moct zaplatit vrátnika a svoj web.. ;/(