Každý človek má určité slová, ktoré ho vystihujú, ktoré používa len on pri istých situáciach.Zväčša je to nejaké skonštatovanie alebo možno reakcia na niečo.Myslím, že už viete, čo tým myslím.
Moja obľúbená hláška je: jou meeen
a slovo, na ktoré nedám
nooo na nič iné si momentálne nespomeniem ale ked s niekým haluzíme a začne mi akože niečo vyčítať tak vždy poviem s povzdychom "ja p.ča" no a neviem prečo ale vždy sa pri tom začne každý smiať asi preto že moc nenadávam no a ako sa dosmejú tak povedia že nie som
alebo ked sa mi niečo nepodarí tak poviem len "krava" ale na nič iné si momentálne nespomeniem :/
mne sa loobi "dojebalo še" a najviac používam "hovno vole naser si" a ešte K @0 vieš my máme neďaleKo RužomberKa dedinu a volá sa ROJKOV aby si bol rád
,,Kristaboha!"
,,Ty močkoš očkatý!"
,,Už si skokotnel načisto?"
Ach, som ja mierumilovná..
Okrem uvedených používam aj rôzne iné hlášky, ale to sú väčšinou súkromné vtipy (typu ,,Však Štokholm, né?"), ktoré bežný smrteľník nemá šancu pochopiť
milujem keď učiteľka na vytvarnej vravi "hergot!" a ešte keď triedny,keď niečo nevieme vypočitať tak povie "ja vam dam dáke...baklažany" alebo "jaaaaaaj baklažanové hlavy" tak to vtedy všetci mreme... a ešte keď niekto zatne že "ja aj keby som sa na mihalnice postavil.."
"Jou."
"Štýýýýl..." (či už úctivo, prekvapene, alebo sakrasticky, toto slovo dokáže obsiahnuť veľa emócií).
"Kľuuuuuuuud...."
"V pohode?" (či už úprimne alebo sarkasticky)
"Hm... milé..." (skôr ako sarkazmus)
-divoké nervové spojenie/divoká asociácia - asociácia dvoch myšlienok, ktoré keď za sebou poviete, tak si o vás každý okolo pomyslí že ste idioti (vrátane vás), ale keď sa nad tým potom zamyslíte, tak pochopíte trasu akou ste sa od jednej z tých myšlienok dostali k tej druhej, ale je taká dlhá a neštandardná, že si aj tak pripadáte ako debil
@aadusik , to je na odstrel hláška..sfleku splynovať každého, kto to v živote použil...JA TÚ VETU TAK NENÁVIDÍM!
Pardon, nechala som sa uniesť.
Používa sa to ,,Héj, ňé?" vlastne aj mimo KE?
spapám ťa....cicááááááá....mňau.....dpc.....mnojj...oki...ja tvas chapem.....ľbííím ťaa.....ja vem že ma ľubiiiš ...trubka......odsrobujem mu hlavu...jedne vydrbany egosiickonarcistickyemackyfutbalista je taky bphovy ignornat ja ho zajebemm jednheo pkeneho dna a uz ma srat nebude.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
FIASKO
alebo ked sa mi niečo nepodarí tak poviem len "krava" ale na nič iné si momentálne nespomeniem :/
anofeles maculipennis
špicaté špičky
ale musí to byť povedané s veľmi podivnou intonáciou a zastrčenou hlavou dozadu, aby sa spravil lalok.
a ešte mi napadlo KENA HOMA, ale to som nepoužila už aspoň 4 roky. asi sa k tomu vrátim, to je super
,,dobre ne, resp. dobre hej"
,,čobyyyyy"
"nebuď rozšafná"
"rozvíjam horalku"
"situejšn is komin"
"retardácia toto"
"ne asi"
-ííííííííííí
a dalej neviem ..alebo este kazdeho volam ze "brate"
- iáááááááj !
a potom ešte zopár Meliško influenced
- no toto je marha !
- aha pozri !!
- ale kdežéééééééééééééééééééé !!
No ja mám asi len:
"Ajajááááj!"
alebo "Ou shit!" to je proste klasika
@1 0 a @1 5 tie sú fajnové
a ešte ma napadlo u mňa časté: Čho ti jebbe? (inak som to nevedel napísať, museli by ste to počuť )
ráč si sadnúť
nerečni
česť výnimkám
tvoja matka
trikrát a dosť...atd.
...to su take situacne hlasky
..."č?" ako čo? s grimasou :x
..."cica jednaaa"-tiez najlepsie pocut
..."mampiči"..."howno,howno"
.."no fuuj"-s preafektowanym hlasom
ty si aký paradnýýý
,,Ty močkoš očkatý!"
,,Už si skokotnel načisto?"
Ach, som ja mierumilovná..
Okrem uvedených používam aj rôzne iné hlášky, ale to sú väčšinou súkromné vtipy (typu ,,Však Štokholm, né?"), ktoré bežný smrteľník nemá šancu pochopiť
-XYZ...hm, to znie ako diagnóza
-sprenevera
-poloautomatické myslenie
alebo
"mamrd"
"Štýýýýl..." (či už úctivo, prekvapene, alebo sakrasticky, toto slovo dokáže obsiahnuť veľa emócií).
"Kľuuuuuuuud...."
"V pohode?" (či už úprimne alebo sarkasticky)
"Hm... milé..." (skôr ako sarkazmus)
-divoké nervové spojenie/divoká asociácia - asociácia dvoch myšlienok, ktoré keď za sebou poviete, tak si o vás každý okolo pomyslí že ste idioti (vrátane vás), ale keď sa nad tým potom zamyslíte, tak pochopíte trasu akou ste sa od jednej z tých myšlienok dostali k tej druhej, ale je taká dlhá a neštandardná, že si aj tak pripadáte ako debil
"co siii"
aa viac ma nenapada
Pardon, nechala som sa uniesť.
Používa sa to ,,Héj, ňé?" vlastne aj mimo KE?
aj ja to neznasam..ale ta hlaska je nakazliva
''Trubička''
- jezisikriste
- kanour
- tot zas jaka pizda
-more
-ta ty co zrabas
-cista retardacia