Je toho plno, vlastne vsetko co robis, len nedas mäso Ja som vegetarian uz 13 rokov a citim sa perfektne, ziadne problemy s postavou ani sadlom a mam energie na rozdavanie az z toho nikto nechape. Perfektne moznosti mas s cestovinou, alebo sa daju robit aj zeleninove rezne, ze posekas alebo postruhas zeleninu napriklad taku mrkvu na pasiky, zmiesas s vajcom, sa to pekne spoji, zabalis do cesticka a vyprazis. Samozrejme do toho nejaku sol, koreniny a bude to mnaaaaaaaam. Fakt plno moznosti a stravu mam velmi pestru nie ako si kazdy mysli, ze jem len 4 jedla a tie obmienam. S tym ma ludia neskutocne seru s takym primitivnym a obmedzenym pohladom na vegetarianstvo.
syrová pizza vegetariánske hotdogy, špecialita mojej mamy Mapotaty(po tých sa vždy len zaprášilo), rajčinová polievka, Karfiol na všetky spôsoby pokojne aj surový, ŠPAGETY, granadír, lángoše, je toho stráááášne veľa čo sa dá uvariť. Záleží napríklad či ješ aj vajíčka a syry alebo si vegán už v tom prípade a vtedy treba aj trošku viac rozmýšlať nad tým čo jesť.
Ale hlavne veľa strukovín na doplnenie živín. Ale no ja neviem bola som vegetarián 5 rokov teraz asi druhý mesiac znova jem mäso ale vegetariánstvo mi dosť chýba. Necítim sa tak dobre ako bez mäsa. Rozmýšľam, že sa k tomu zasa naplno vrátim.
@Demonicbass ved som napisal ;-D a ostatne nechaj na mna co napisem este ako dodatok pre pripad, ze by niekto s tym ostatnym co som spomenul zacal co aj predpokladam, tak bude mat hned odpoved a nebudem musiet pisat viac komentov ked to moze byt v jednom co som k teme chcel povedat
@demonicbass áno ale sú vegetariáni ktorí napríklad nepijú mlieko lebo im nechutí, nejdia vajíčka lebo aj to sú vlastne už skoro živé tvory ... atď a aj tak o sebe povedia, že niesú vegáni. Ale inak poviem iba Google
@Whataboutsusan tak to su nieco medzi potom, lebo vegan a vegetarian maju striktne vymedzene definicie. Ten kto neje vajcia a nepije mlieko je uz radeny k veganovy a nie vegetarianovy, pretoze ten s tym problem nema a vegetarian je vsetko okrem mäsa.
@whataboutsusan je jedno čo hovoria, lebo to sú[ vymedzené pojmy a tie sa nebudú predsa prispôsobovať pár ľuďom čo nevedia čo zo sebou
@harleystorm vidíš, ja som od narodenia, v živote som mäso nejedol a som úplne zdravý, štíhly a nechýba mi vôbec nič čiže reči ako že "je to nebezpečné" sú očividne bullshit (alebo propaganda mäsokombinátov - asi rovnaká ako propaganda a snahy ropných spoločností aby sa nevyužívali alternatívne zdroje energie a palív )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale hlavne veľa strukovín na doplnenie živín. Ale no ja neviem bola som vegetarián 5 rokov teraz asi druhý mesiac znova jem mäso ale vegetariánstvo mi dosť chýba. Necítim sa tak dobre ako bez mäsa. Rozmýšľam, že sa k tomu zasa naplno vrátim.
@14 no o takých neviem, poznám len vegetariánov a vegánov, ale budiš, nehádam sa každý má rozne chute...
alee pozri si tento link, mohol by pomôcť
» kucharka.cwa1.net/recepty2.asp?ji...
@whataboutsusan je jedno čo hovoria, lebo to sú[ vymedzené pojmy a tie sa nebudú predsa prispôsobovať pár ľuďom čo nevedia čo zo sebou
@harleystorm vidíš, ja som od narodenia, v živote som mäso nejedol a som úplne zdravý, štíhly a nechýba mi vôbec nič čiže reči ako že "je to nebezpečné" sú očividne bullshit (alebo propaganda mäsokombinátov - asi rovnaká ako propaganda a snahy ropných spoločností aby sa nevyužívali alternatívne zdroje energie a palív )