Dneska sa kamarátka dozvedela, že ju prijali na vysnenú školu, tak som zostala z toho veľmi šťastná, pretože ona na to má ... a tak by ma zaujímalo, že aké je vaše vysnené povolanie (poprípade škola na ktorú chcete veľmi ísť) a či robíte pre to, aby ste
no, lenivá som statočne, takže nerobím to všetko, ktoré by sa dalo, ale makám na tom, a ak sa dostanem na školu, ktorú chcem, a zvládnem ju, a dokončím ju v psychickom zdraví, tak potom sa začnem tešiť
vysnená psychológia ale nerobím preto nič, pretože keby chcem študovať tak len popri zamestnaní...škola sa platí, ako absolventa ma zoberú max. do hypermarketu čiže bujem muset ostat s mamičkou... kolko dajme tomu 5 rokov? a navyše načo keď chcem ísť do zahraničia a tam mi škola platiť nebude?
NIE....
keď ma to baví nemusím to mať na papieri...hlavne chcem dokončiť strednú kerú lutujem....ale som mladá môžem sa raz dva sa môžem rekvalifikovať...
so školou som spokojná gympeľ aj keď ma ako inštitúcia dosť sklamala, nemenila by som ju... a vysnívané povolanie? učiteľka a poviem ti nerobila som preto dá sa povedať nič.. ono to ide akosi samo, sam sa to posúva dopredu a stále viac mi to samo hovorí, že na to mám (samozrejme zo skúsenosti, nie len tak z ničoho nič)
@lawey aj ja som chcela psychológiu študovať...a nejako ma to prešlo.. rozprávať sa s ľuďmi a pomáhať im s niečím ide aj bez papiera, presne ako si napísala..a to robím aj teraz
@adheleide ja som chcela byť učiteľkou od malička malého.. všetci s tým boli zmierení, potom som si to rozmyslela na psychologičku- to sa im pozdávalo menej (teda, myslím doma ... a teraz som si to rozmyslela tak, že sa aj bojím povedať
@13pupa13 no keď dokáže človek počúvať iných a baví ho príslušná literratúra tak áno akorát ide o to že je to aj zamestnanie....no eln na to aby človek aj dobre zarábal keďže psychologov je plná riť tak si musí furt robiť všeliake diplomi atd. čo je samozrejme drahé ako všetko v dnešnej dobe
@13pupa13 ja som vždy chcela byť učiteľkou, mama sa doteraz smeje, že v kostole som sa ako taká soplivá hrala na učiteľku pod lavicou potom som chcela byť doktorka, potom právnička (teda rodičia chceli) a teraz znova chcem byť učiteľkou, takže ej to moj osud a ked to robím, tak ma to naplna, teraz brigadujem ako sprievodkyn, robím s mojou milovanou nemčinou, je to take polovične šťastie, najviac šťastná budem ked budem nemčinu učiť, tak ako pošas šk. roka
@lawey hej... strašne veľa ľudí je na psychológii.. keď nevieš kam ísť šup na psychológiu..preto som si to aj rozmyslela... najmä keď som videla na mojej škole aké baby sa tam chcú prihlásiť (myslím také, čo majú hlavne problémy sama so sebou)..
Už od trinastich pisem a robim to doteraz. Moj prvy vytvor je nepublikovatelny ale coskoro uz snad ten dalsi bude. Ale s tym sa clovek asi velmi neuzivi...
keď už o psychologii, ja som mala dobru psychologičku, veľmi milá ale nevedela mi to tak povedať jak som potrebovala, nakoniec som si pomohla sama, ale bola fest zlatá, dalo sa s ňou
@13pupa13 to by mi bolo jedno... ale na školu berú strašne málo ľudí, a sú tam drsné podmienky... aj fyzické, aj psychické... ja by som chcel robiť pilota vojenskej helikoptéry, nie civilného lietadla...
klaviristkou už asi nebudem, keďže som neskoro začala, takže tužim po inom povolaní .. aj keď ma veľa ľudí odrádza od toho a viem, že každý tretí ľudo sa na ten odbor hlási, ale chcem ísť na psychológiu.. proste cítim, že ma to bude napĺňať, tak to asi risknem
Študujem na zdravotke ako očný optik. Ale moc sa tomu neplánujem venovať. Na vysokú školu plánujem ísť študovať čisto žurnalistiku alebo mediálnu komunikáciu Tak uvidíme no Veľmi ma to baví a každý mi vraví, že mám nato predpoklady..
nemám vysnívané povolanie. robím to, čo sa práve dá a nejako sa posúvam do života. skôr mám vysnívaný život a v ňom nehrá povolanie veľkú rolu, takže neriešim. som rada, že mi chodí výplata každý mesiac
hmm strednú ľutujem ako sa len dá,ale už ju nejak doštudujem - gymnázium no :/
vysnené povolanie hmm .. platený povaľač na nejakej pláži napr. Hawaii alebo California ach sny sú krásne .. reálne? Asi budem musieť makať na matike,lebo by som chcela nejaké medzinárodné vzťahy študovať,a potom sa uplatniť v nejakej zahraničnej firme. Proste vypadnúť zo Slovenska...
Nevybrala som si presne odbor, ktorý som mala, ale zameranie je dobré. Som v problematike, ktorej sa chcem venovať. Tým pádom sa to bude dať, ešte s nejakými ďalšími štúdiami, kurzami a nadstavbami.. Kombinácia a ich množstvo sa ukáže v budúcnosti.
dlho som chcel byť patológ, pred dvoma rokmi mi zišla na um farmácia a momentálne som akosi znova pri medicíne takže neviem. iróniou bolo, že keď som končil základnú a nastupoval na strednú vedel som, že budem robiť niečo s filozofiou a angličtinou alebo nemčinou, takže ani taká amerikanistika a anglistika mi vtedy nebola cudzia...
@1topsecret Waw, na detskú onkologiu by som nemala srdce, keďže tam každý deň umierajú malé deti. Obdivujem ľudí ako ty
A sen ? Asi právo, poprípade psychologia, ale keďže idem na bilingválny gympeľ, tak nejaké medzinárodné vzťahy a vypadnúť do zahraničia. Alebo len tak ležať celý deň na pláži a nerobiť nič, ale to je nereálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
NIE....
keď ma to baví nemusím to mať na papieri...hlavne chcem dokončiť strednú kerú lutujem....ale som mladá môžem sa raz dva sa môžem rekvalifikovať...
@smajdalf tak to je super
@romanzkrajinyx uff... ťažké!
Proste žijem.
...
Ono nejako príde. Alebo prejde...?
@13pupa13 lenže možno tie baby, čo majú problémy sami so sebou by iným radiť dokázali. Však väčšina psychológov sú ľudia, čo by ich sami potrebovali
@smajdalf hej.. keď kurz na pilota stojí strašne veľa peňazí.. teda aspoň na pilota lietadiel civilných
@adheleide ja som mala u babky v podkroví aj tabule na ktoré som si písala a vysvetlovala napr. matiku svojim imaginárnym žiakom takže tak
@hippiechick asi!
@lucinka7 je to možné
@adheleide no.. vtedy som sa s matikou ešte kamarátila mne ju spravil dedo
detská onkológia
@smajdalf to je podstatné
@esus... ja na takom som
zivotom plavam a netusim kam a s kym, ja nemam ziaden harmonogram... (Hex)
..kvak..
atd. atd.
ale keď som bola malá, chcela som byť kozmonaut
vysnené povolanie hmm .. platený povaľač na nejakej pláži napr. Hawaii alebo California ach sny sú krásne .. reálne? Asi budem musieť makať na matike,lebo by som chcela nejaké medzinárodné vzťahy študovať,a potom sa uplatniť v nejakej zahraničnej firme. Proste vypadnúť zo Slovenska...
pripadne tetovacie
a aj si ich niekedy otvorim!
A sen ? Asi právo, poprípade psychologia, ale keďže idem na bilingválny gympeľ, tak nejaké medzinárodné vzťahy a vypadnúť do zahraničia. Alebo len tak ležať celý deň na pláži a nerobiť nič, ale to je nereálne